.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: epilaziq

Hybrid View

epilaziq

zdraveite, hora! nqkoi moje li da mi kaje kakvo da napravq-kogato si epiliram krakata i kosum4etata vlizat navutre
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Искаш да кажеш, че растат на вътре, нали? Ами можешда се ексфолираш тялото с ексфолиант за тяло или с утайка за кафе. Също така можеш да пробваш с кола маска или да редуваш епилиране с бръснене. Друго не се сещам.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live
    Искаш да кажеш, че растат на вътре, нали? Ами можешда се ексфолираш тялото с ексфолиант за тяло или с утайка за кафе.
    Дам, това е вариянта, но недей да правиш гршката да си ги чоплиш за да ги изкараш от под кожата.(заради това чоплене на сестра ми краката са целите в ранички и белези )

to4no, slu4valo mi se e da gi 4oplq i se za4ervqva kojata. a moje li da mi obqsnite kakvo zna4i da eksfoliram kojata?
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Devil
    to4no, slu4valo mi se e da gi 4oplq i se za4ervqva kojata. a moje li da mi obqsnite kakvo zna4i da eksfoliram kojata?
    Значи да си свалиш мъртвия слой клетки.Най-лесния начин е с утайка от кафе.Слагаш си по дланите и започваш да си триеш енергично тялото с нея.Кожата става по мека.И в парфюмериите се продават екфолианти за тяло, но от кафето по-добър няма

i kakvo e tova kafe? za6toto az polzvam neskafe inqma utaika

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Devil
    i kakvo e tova kafe? za6toto az polzvam neskafe inqma utaika
    Ами обикновено кафе!!!От което остава утайка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си