.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    1.кое най мн гледате в едно момче- първото,което се забелязва при всеки човек е външния вид.иначе нз кое гледам най много...обръщам внимание на всичко

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така- ами не си е мит. както вие гледате нашите д-та,така и ние гледаме вашите

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое?- очите

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете- не ми харесват нито твърде срамежливите,нито надутите самохвалковци.нещо средно ще е най добре. [/b]
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    pLeEn d`gE
    *[1]*ЕмМм....ПъРвУ лиЦеТу Мн ЯсНу аМа НяМа НужДъЪ дЪ е НяКъФф ГуЛяМ кРаСаВеЦ[мЕнЕ лИчНу По Ме КеФаТ сКеЙтЪрЧеТа.МеТъЛи.РаПъРи. ъНкАрЧеТЪъ иЛи НяКфИ тАкИа По ШаНтАвИи ] пОсЛи ТяЛуТуУу[нЕ е НуЖнО дА е С нЯкФу СуПеР аТлЕтИчНу ТяЛу С пЛоЧки и Т.н. СаМу Да Не Е дЕбЕл] и НаЙ-нАкРаЯ хАрАкТеРа[дЪ е ПиЧ,а Не НяКъЪф СдУхЪъН]

*[2]*НяМъЪм ПрЕтЕнЦи зА дУпЕтЪъ Не сЪ зЪгЛеЖдЪъМ таМ ;]

*[3]*уСтНиТе

*[4]*еМи дУбРиЧъЪк,нЕ мН0у УтФоРеЕн аМа ЗаБаВеН и СпОкОйНиЧъЪк
    Sk8 oR diE , riDe anD fLy ,F**k u HaTeRs , LoNg LivE sk8eRs! ;]

Мега фен Аватара на koalka
    Темата вече се е изтъркала мнооого.

Re: до момичетата

Цитирай Първоначално написано от sunnydream
    1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно-Естествено, наи-важна е душата естествено, но и външнияв вид е определящ, защото трябва да има привличане .

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така- ООО да определено ги хареват, поне аз де

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое?- Дупето, както казах вече и очитеи незнаини защо - брадичката

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете - значи зависи от момичето, но определено и да е срамежлива и да е по-нахакана малко смях няма да е излзишен. Просто и показваш, че си забавен и с теб няма да и е скучно... естествено трябва да и покажеш и че може да ти се има доверие, че държиш на думата си и т.н , защото никои не обича вятърничевите. Можеш да и го покажеш с отношението си към приятелите си, като и разкажеш за нещата, които цениш и т.н..., но винаги дръж усмивката й на лицето
    При мен разликата е в това,че се заглеждам и в гърба и определено ще се кефя на момче,на което му е забавно да правим щуротии и глупости.Въобще харесвам леко изперкали.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Мега фен
    Град
    София

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно-

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое?

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете

1.Ами би било добре да съчетава добра външност и характер в едно.и все пак характера е от по-голямо эначение.
    2.Не е мит-така е
    3.Раменете,корема и эадните части
    4.Харесвам освободени момчета,тоест да не са притеснителни.Эа мен е важдно и да има чувство эа хумор
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    дупето мууу и ако има плочки по коремаа ем тва е което гледам а и очите

Също така си падам по-момчета с голи главички (е не изцяло де) Да не ми се обличат в розови блузки и тия герданчета дето всяко второ лапе ми ги носи да е с джинси или дънки и некфа тенисчица и шапчица и ризки може да носи такива момчета мн повече ме привличат отколкото тия дето отделят по 1 час в банята и си слагат дънките в ботушите и наметнали пухените якенца

Малко се по отплеснах ама въпросите ти ми се видяха мн еднакви и реших да пиша,квото аз си преценя

Супер фен Аватара на FelisDirus

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно
    Първото впечатление е според външността - като цяло как изглежда. Въобще не ме интересува как е 'душевно'. Идеята е да е умен, сещаш ли се? Да има какво да каже, а не да ми мълчи и да разчита на невероятната си усмивка.

Естествено, че се заглеждаме и обсъждаме - жени сме. Това не е изцяло мъжка привилегия.

Гърдите примерно..

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете
    Няма как да ме впечатли, ако цяла вечер седи и мълчи като задник. Естествено, че трябва да е по-общителен и разговорлив, но и да мисли преди да каже нещо. Няма да ми е особено забавно, ако темата на разговор се върти около игри, коли, компютри.. бла бла.. Трябва да умее да се шегува и да държи на майтап.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    Аман от такива пубертетски истории. Бе гледате две еднакви жени няма. Те жените никога не заят какво точно искат и пак питате. Ми за къв питате, бе?

Като ти кажат "185 висок, 83 кила, черна коса, сини очи и лек загар и ...."
    и ако не приличаш на тоя? БОядисваш косата, слагаш лещи, фитнеси, купуваш си книжки да те научат на чувство за хумор.

И целта ти в живота е да се харесаш на някои хора. Не на някого, а на някои! Ми баси изпразения от смисъл живот. Иначе всички са супер големи непукисти, супер не им пука за хорското мнение.

А тогава за къв са ви "фешън" дрешките? Всичките прически, суетня, "гъзария" и показност?

Е поняога е супер яко да си зубърче и да си четеш руска класическа литература, докато някоя 15 годишна пикла тип "не ме е*е за вас" седи в някое кафе и пуши слимс, само и само да си покаже новия грим и новите огромни цайси, от който прилича на 99% от останалите и никой не я помни.

За училите психология или мениджъмнт - погледнете пирамидата на Маслоу (Maslow's hierararchy of needs) и си помислете на кое стъпало сте стъпили. Единствената причина да са тук е, че по-долните нива се осигуряват от родителите и почват на готово.

Супер яки, супер независими, супер непукисти - СУПЕР ПИШЛЕМЕТА.
    Живеят, за другите - да се покажат.

Имам колеги, които от по на 16 са имали семейства и деца. Тях има за какво да ги уважавам. Тях ги боли оназ работа кво харесва тоя, или оня - отдавна са го израстнали.

Правописа е супер на ниво.

НоУ лИиИиИ яКу да Пи6?|_|_| Ка7о НеrРаМ07еН мАн га/\ ????

ПОсле ми говорете, че няма еволюция и не сме произлези от маймуните. На маймуни станахте от да се показвате и да изпъквате.

"Фешън", "гъзария" "яко" - еволюцията в обратен ход.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аман от такива пубертетски истории. Бе гледате две еднакви жени няма. Те жените никога не заят какво точно искат и пак питате. Ми за къв питате, бе?

Като ти кажат "185 висок, 83 кила, черна коса, сини очи и лек загар и ...."
    и ако не приличаш на тоя? БОядисваш косата, слагаш лещи, фитнеси, купуваш си книжки да те научат на чувство за хумор.

И целта ти в живота е да се харесаш на някои хора. Не на някого, а на някои! Ми баси изпразения от смисъл живот. Иначе всички са супер големи непукисти, супер не им пука за хорското мнение.

А тогава за къв са ви "фешън" дрешките? Всичките прически, суетня, "гъзария" и показност?

Е поняога е супер яко да си зубърче и да си четеш руска класическа литература, докато някоя 15 годишна пикла тип "не ме е*е за вас" седи в някое кафе и пуши слимс, само и само да си покаже новия грим и новите огромни цайси, от който прилича на 99% от останалите и никой не я помни.

За училите психология или мениджъмнт - погледнете пирамидата на Маслоу (Maslow's hierararchy of needs) и си помислете на кое стъпало сте стъпили. Единствената причина да са тук е, че по-долните нива се осигуряват от родителите и почват на готово.

Супер яки, супер независими, супер непукисти - СУПЕР ПИШЛЕМЕТА.
    Живеят, за другите - да се покажат.

Имам колеги, които от по на 16 са имали семейства и деца. Тях има за какво да ги уважавам. Тях ги боли оназ работа кво харесва тоя, или оня - отдавна са го израстнали.

Правописа е супер на ниво.

НоУ лИиИиИ яКу да Пи6?|_|_| Ка7о НеrРаМ07еН мАн га/\ ????

ПОсле ми говорете, че няма еволюция и не сме произлези от маймуните. На маймуни станахте от да се показвате и да изпъквате.

"Фешън", "гъзария" "яко" - еволюцията в обратен ход.

Да, Госте, харесва ми начинът ти на мислене.

Но не бъди толкова критичен! Не всички тук сме неграмотни, невежи и простички момиченца.
    Нека спомена, че горепосоченият 'идеален' е бил толкова зает с тренировки и солариум, че не му е останало време да прочете и една книжка. Тоест 'издиша' - яко лъха на посредственост и позьорщина.
    Не, душичко, това определено не е моят идеал, не е Той!

Мега фен Аватара на machoka
    ЗНАЕХ СИ, че ми гледате дупИто!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    И не само гледаме, но и коментираме!

к'во ти го гледаме... ти сам ни го показваш...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    я си го покажи.....пък може и други работи аз да ти покажа.....ако си добро момче..........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    човек не бива да крие хубавите неща от погледа на останалите.. чувствам се като.. ще прозвучи нескромно .. БОГ - раздавам щастие и радост на околните.

Град
    На Баскетболното игрище!
    хъх мачок много си скромен
    I am what I am !!!

LiL-Tushi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    под клоните на едно дърво

така скъпи момичета плс отговорете ми на няколко въпроас

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно-пъвото нещо което виждам в едно моче е тялото, нормално , след акто го опозная разбирам какъв е човека, ако ми допадне ок ако не ми допадне, зле

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така-не поне за мен не е мит един хубаво оформен .....к ще ми допадне супер много

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое? ами не съм се замисляла много много, но може би раменете ми харесват, както и гърдите

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете-за мен трябва да е весел с чувство за хумор, да ми е приятно с него, не постоянно се чудя какво да го попитам за да не мълчиме и двамата
    I bleed the same blood, still I offend
    I walk the same path, I lose a friend
    Everything I do hurts someone
    Story of my life

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно Като за начало лицето..Външният вид като цяло.Разбира се ,ако после ме завладее с природен дебилизъм това вече няма значение...

ми...не е мит ; D

..Гърдите...да кажем

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете ми определено не трябва да е мълчалив...О_о...а чувство за хумор-В РАМКИТЕ НА НОРМАЛНОТО...; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно
    Гледам лицето,повече от тялото.. И характера също..

Ми.. завииси.До няква степен е така.

Face-a..а от изброените и 3-те ми харесват

Естествено,че няма да ми хареса,ако е студен!Но не искам и да пуска непрекъснато някви тъпи "шеги" де.. Обичам когато говори с мен.. в смисъл за неща,от които и 2-мата се интересуваме.Но наистина за мен е супер важно да има чувство за хумор =)
    LaraFairie Photography ...

Най-важно е отношението му към мен. Другото няма толкова голямо значение.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Гледам външния вид,няма да лъжа,но не държа да е некъв страхотен красавец,щото в такъв случай непрекъснато ще го мисля какво прави и ще го ревнувам.От тялото гледам най-много корема,но цялостната визия си е важна.Задника,еми стига да не е ужасен,нямам кой зане какви претенции,а що се отнася до характер,еми най-важното е да има чувство за хумор,да не е некъв сдухан,да пуска лафчета и да носи на базик,това е в общи линии
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    1. Гледам цялостното излъчване

2.Еми аз и да искам не мога да ги видя под широкиде гащи ама ми е много смешно като мине някой фешън и дънките му са завряни в задника и момичетата въздишат по него..не гледам гъза.

3.Ами зависи от човека.На някои ръцете са им хубави,на други краката...

4.Да е баш копеле-да не млъква,да ръси глупости,ако е и хептен от хулиганите няма да откажа.Но само да не е рапър или някакъв такъв...

Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    така скъпи момичета плс отговорете ми на няколко въпроас

1.ами първо естествено се забелязва лицето..после и душата
    2.хаха..що да не ги харесваме?
    3.мойеби ръцете
    4.ами да е забавен..разговорлив,откри ..бля-бляя
    обичкам си наскоОо!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си