1.кое най мн гледате в едно момче - Естествено трябва нещо да ме грабне. Незнам защо, но обичам мъжа до мен да е по-висок и по-мащабен от мен (не казвам гардероб...аз съм слабичка, ама все пак ако е по-слаб от мен ) Какво ме привлича първо - Очите...обожавам да се заглеждам в очите на хората Те никога не лъжат и казват много повече.

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така - Не Хубаво е мъж да има стегнато дупе ама ест да не ходи с прилепнали панталони да си го показва

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата - Очите и ръцете...и коремчето...и краката...комплекснос е оценяват тези неща

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете - Имаше една мисъл "Най-лошите две неща, които можеш да направи са да мълчиш когато трябва да говориш и д аговориш когато трябва да мълчиш" ...Зависи си от ситуацията Обаче предпочитам да мога да науча нещо ново от него, да имаме общи теми и да спорим. Това май отписва мълчаливия тип... Трябва да може да се шегува - защото настроението ми не винаги е Горе на черешата )