1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно Ми аз също като повечето първоначално забелязвам външния вид, но веднага след това гледам характера.. но за да харесам едно момче не е нужно да е пръв красавец, достатъчно е да ми харесва на мен и да е готин по характер

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така амиии.. нормално е да ги гледаме дупетата на момчетата, макар че то това се вижда ако момчето е със панталон по него.. иначе не се вижда добре, а прилепнали панталони аз лично не харесвам особено, но да.. много момичета гледат това

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое? Ами аз лично адски много обичам ръцете, от раменете надолу(за ръцете говоря), също и устните и очите.. обичам изразителните очи, дори да не са сини или зелени, просто да са изразителни и ако може даже и добродушни

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете Ами да не ми е скучно с него, да мога да лафя с него за всичко, да предразполага към лаф, щото не знам вия как сте.. всички останали, но ако мен не ме предразполжат към лаф съм адски мълчалива, а попринцип не можеш да ме спреш да говоря, чак досадна ставам сиг. обичам той да се шегува, да ме подбазиква, но не много.. да си знае границите.. и същевременно сериозните неща и разговори да ги приема на сериозно, а не като шегички

И в крайна сметка май не казах нищо по-различно от другите отговорили момичта..?