Аман от такива пубертетски истории. Бе гледате две еднакви жени няма. Те жените никога не заят какво точно искат и пак питате. Ми за къв питате, бе?

Като ти кажат "185 висок, 83 кила, черна коса, сини очи и лек загар и ...."
и ако не приличаш на тоя? БОядисваш косата, слагаш лещи, фитнеси, купуваш си книжки да те научат на чувство за хумор.

И целта ти в живота е да се харесаш на някои хора. Не на някого, а на някои! Ми баси изпразения от смисъл живот. Иначе всички са супер големи непукисти, супер не им пука за хорското мнение.

А тогава за къв са ви "фешън" дрешките? Всичките прически, суетня, "гъзария" и показност?

Е поняога е супер яко да си зубърче и да си четеш руска класическа литература, докато някоя 15 годишна пикла тип "не ме е*е за вас" седи в някое кафе и пуши слимс, само и само да си покаже новия грим и новите огромни цайси, от който прилича на 99% от останалите и никой не я помни.

За училите психология или мениджъмнт - погледнете пирамидата на Маслоу (Maslow's hierararchy of needs) и си помислете на кое стъпало сте стъпили. Единствената причина да са тук е, че по-долните нива се осигуряват от родителите и почват на готово.

Супер яки, супер независими, супер непукисти - СУПЕР ПИШЛЕМЕТА.
Живеят, за другите - да се покажат.

Имам колеги, които от по на 16 са имали семейства и деца. Тях има за какво да ги уважавам. Тях ги боли оназ работа кво харесва тоя, или оня - отдавна са го израстнали.

Правописа е супер на ниво.

НоУ лИиИиИ яКу да Пи6?|_|_| Ка7о НеrРаМ07еН мАн га/\ ????

ПОсле ми говорете, че няма еволюция и не сме произлези от маймуните. На маймуни станахте от да се показвате и да изпъквате.

"Фешън", "гъзария" "яко" - еволюцията в обратен ход.