.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Гостчето
    Guest

Как мислите?

Здравейте.Попринцип имам рег в сайта , но просто неискам да пиша темата от него.Значи проблема ми е следния (не е толкова сериозен , но все пак) - значи до преди малко бях с приятелят ми...и го изпратих до блока му и съответно се прегърнахме и целунахме , но малко кофти се получи , тъй като леко си чукнахме зъбките и на мн ми стана неудобно.Той не реагира по никакъв начин и нищо не каза , но все пак малко гадничко се получи и сега незнам...вие как бихте реагирали и бихте ли си съсдали лошо впечаление от това.Знам , че въпроса ми е тъп , но просто искам да знам какво мислите вие.

Li4no spored men tova ne e nikakv problem.Slu4vat se i takiva ne6ta,a i 6tom toi ne e reagiral po nikakuv nacin zna4i nqma za6to da se pritesnqva6!!!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от fantasigirl
    Li4no spored men tova ne e nikakv problem.Slu4vat se i takiva ne6ta,a i 6tom toi ne e reagiral po nikakuv nacin zna4i nqma za6to da se pritesnqva6!!!
    На всеки може да се случи. Дано само не е било силно.

Re: Как мислите?

Цитирай Първоначално написано от Гостчето
    Здравейте.Попринцип имам рег в сайта , но просто неискам да пиша темата от него.Значи проблема ми е следния (не е толкова сериозен , но все пак) - значи до преди малко бях с приятелят ми...и го изпратих до блока му и съответно се прегърнахме и целунахме , но малко кофти се получи , тъй като леко си чукнахме зъбките и на мн ми стана неудобно.Той не реагира по никакъв начин и нищо не каза , но все пак малко гадничко се получи и сега незнам...вие как бихте реагирали и бихте ли си съсдали лошо впечаление от това.Знам , че въпроса ми е тъп , но просто искам да знам какво мислите вие.
    аз предлагам да му подариш едно чене за рожденния му ден... ей така за всеки случай

Гостчето
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    аз предлагам да му подариш едно чене за рожденния му ден... ей така за всеки случай
    Извинявай , но говора сериозно и темата не е ебавка.Недей да пускаш втори път толкова тъп пост.

Цитирай Първоначално написано от Flame_guardian
    Извинявай , но говора сериозно и темата не е ебавка.Недей да пускаш втори път толкова тъп пост.
    Защо? Забранено ли е да се забавлявам?

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че има повод да се притесняваш за нищо.И на нас ни се е случвало и се засмяхме.

Guest
    боже боже!!!какъв огромен проблем имаш!!!ти осъзнаваш ли го това?гррр гадост аз мисля,че никога няма да ти прости,че си си чукнала зъбите в неговите!абе момиче осъзнай се малко бе-има хора с двойно по-големи проблеми от твоите!трай по-добре!

Град
    Там, където е сърцето...
    Това е нормално, няма нищо лошо невярвам да си е помислил нещо лошо :P Не се притеснявай
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Това е наи-малкия проблем Но ако го мислиш за издънка... Аз свяка издънка я използвам като повод за смях :P Ако ти се случи пак се засмеи и му кажи 4е другия път искаш по-страстна целувка иначе ще му счупиш някой зъб
    ...Heaven holds a scense of wonder
    and I wanted to believe,
    that I'll get caught up
    when the rage in me subsides...

Град
    in ur dreams
    spoko slu4va se i pri men mn p1ti se e slu4valo ot mn strast, da ne govorim za p1rvata celuvka s1s sega6noto mi gaje male p1lna katastrofa taka se be6e zasilil 4e me halosa s1s z1ba si maiikoooo ujas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си