.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

чувствам се като момче ...

... поначина си на държане! Преди харесвах едно момче, което се оказа, че не ме харесва. Ест го забравих и мн отдавна не ми пука за него! пРоблема е , че не се влюбвам в никой! НИКОЙ! Даже не казвам как се чувствам! ...... Много ми е странно.
    Сега като чета мненията на другите как той не я уважавал, как я тормозел, как не можела да го зареже,защото гообича! И тва всичкото на по 13-14-15 години!
    Според мен са абсолютни превземки и чак ми става гадно като го чета..... Не испитвам нужда да харесвам или да обичам някой!
    Сякаш съм се изчерпала НАПЪЛНО!

Guest
    Евала!
    Давам всичко да съм като теб.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: чувствам се като момче ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... поначина си на държане! Преди харесвах едно момче, което се оказа, че не ме харесва. Ест го забравих и мн отдавна не ми пука за него! пРоблема е , че не се влюбвам в никой! НИКОЙ! Даже не казвам как се чувствам! ...... Много ми е странно.
    Сега като чета мненията на другите как той не я уважавал, как я тормозел, как не можела да го зареже,защото гообича! И тва всичкото на по 13-14-15 години!
    Според мен са абсолютни превземки и чак ми става гадно като го чета..... Не испитвам нужда да харесвам или да обичам някой!
    хич не те разбрах кво искаш да кажеш с тая тема и кво искаш ние да ти отговориме?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ние какво да направим, че си се изчерпала?
    Какво да направим, че нямаш нужда от любов ?
    Аз лично мога само да съжалявам, че пропускаш красиви моменти с любим човек..
    Осъзнай се
    Промени се
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Ние какво да направим, че си се изчерпала?
    Какво да направим, че нямаш нужда от любов ?
    Аз лично мога само да съжалявам, че пропускаш красиви моменти с любим човек..
    Осъзнай се
    Промени се
    И какъв е смисъла! Да заприличам на тези деца?! НЕ мерси!
    Просто ми е чудно дали има някой като мен...
    Няма такъв! Не и любим втози смисъл! А и красивите моменти са мн по-малко от тези, заради които не искам да ставам такава![/b]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Напълно те подкрепям и те разбирамОбщо взето и аз съм тъй...Забивам си мн момчета без да изразявам чувства...Не ги търся,като скъсам с някой още същата вечер си намирам друго...
    Хм мисля,че проблема е че харесвам флирта,началната тръпка и после вече не ми е интересно.
    Освен,че момчетата биват наранени...не мисля,че това има негативни черти...Доста е гадно само да скърбиш по някого,да те разплаква и тн...а и кфо е тфа нещо 2 седмици и хоп-влюбена съм...
    Пфу тая Сиара нещо говори мн реални неща

offf nqma takova ne 4usva6 ni6to ne se e poqvilo mom4eto ne za drugo nqma bez4ustveni hora i az si misleh 4e sym takava ama ne sym e v nqkoi momenti 4ustvata hi4 ne gi ebavam ama nqma takova ne6to ni to pyk moje6 da se iz4eropi6 ti da ne si 4a6a kafe 4e da svar6i6

И аз какво да направя ? Да ти го набутам освен ?

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Честно да ти кажа и аз понякога се чувствам изчерпана.Сякаш прекалено много съм се раздавала и накрая все оставам изчерпана.Но винаги се среща нещо ново,заради което си струва да продължиш.Това,което в момечнта чувстваш наистина е временно - някой ден ще си на друго мнение.А между другото вече ще си заредена със любов, с която ще даряваш някой късметлия. Това са чувствата - за жалост никога не си наясно с тях!

Знаеш ли,твоето състояние ми се вижда някак по нормално от това постоянно влюбване и разлюбване,което витае във форума.Защо да не си нормална,в кой трябва да се влюбиш и кога,с кого трябва да се съревноваваш,норма ли гониш.Имам усещането,че си по затворен човек,може би нямаш достатъчно контакти,но ако е така (не знам на колко год. си )може би с времето ще се поотпуснеш и ще намериш ПОДХОДЯЩОТО момче. :P

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ne si porasnala sigurno..jiveesh si detcvoto taka kakto trqbva! A ne kato v4erashnite pikli po na 13-14-15 sa mi praveli i seX veche. Spokoino i tvoq red v lubovta ste doide!
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си