- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Predlojenie...
Haresvam edno mom4e i su po4iti sigurna 4e i toi me haresva.Sled nqkolko dni 6te hodim zaedno na diskoteka i iskam da vi pitam da dadete predlojeniq kak da mu pokaja 4e go haresvam i kak da go podtikna toi sam da dodie da mi predloji???
Ами примерно го целуни ушким така на шега и му говори някакси така по мръсно за да се осети че го харесваш ако той те харесва би трябвало да ти каже. Ако пък не каже ти му кажиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако не е тъп и не е на 14 ще се сети и само като си засичате погледите.
kote ... napiite se zdrawo sled towa na neshto kato maitap mu naprawi namek i ako te iska shte doide da tancuwa s teb ... btw w koq diskoteka hodite.....?
A good begining is half the battle ... but rEallize... it's not going do work everytime .. thiNK aBoUt It!
Представи си колко ще е романтично, ако му предлагаш като го удряш по главата с нещо тежко о.О
Оффф аман от глупави теми. Какво да направя?Ама как да го направя?Ние ли ще ти кажим "как"?Не си ли ти тази,която трябва да подходи в ситуацията. Пък и не е хубаво да имаш нещо впредвид кое как и кога да направиш, защото така може и да не се стигне до там...всичко си идва от вътре.Не си поставяй големи цели за тази среща,защото нали знаеш,че от високо най-лесно се пада. Каквото стане. Действай импулсивно.Всичко останало си се нарежда!!!
Момчетата обичат по-уверени,по-диви момичета,така че не мисли 10 дена предварително какво ще направиш на дата 26 или която и да било там,ами действай на момента-флиртчета,закачки...що някой трябва да го казва-след една вечер бурен флирт вече ти е в ръцете :P