.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Otnosno purviq put

Guest

Otnosno purviq put

poreden ednotipen vupros, tupa postupka, greshka - da spestim kritikite.

taka v subota ve4er pravih sex za 1 put no poneje bqh adski tqsna i mom4eto iskashe purvo da me otvori bez prezervativ i sled tova da si go sloji. pravihme go samo okolo 10 minuti i qvno e razkusal devstvenata mi cipa poneje imashe dosta kruv. vuprosut mi e ima li nqkakuv shans pri polojenie 4e toi ne e svurshil i sme go pravili samo 10 mins da e imalo ot predekulacionnata technost i da ima opasnost ot zabremenqvane kato se ima v predvid che bqh nerazpolojena v poslednite mi dni ?

blagodarq predvaritelno i sujalqvam za latinicata

не си бременна...спокс....нали не е свършил??аре пък ако се съмняваш..след няколко дни си направи тест
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

4естито!

Цитирай Първоначално написано от DzVErA*
    4естито!
    Не се ебавай с момичето бе!

Онтопик: Спокс не си...може би има минимален шанс и за да си по-сигурна както казаха по-нагоре си направи тест

Град
    Blondeland
    Ти не си блъскай главата с това дали си бременна защото е много малка вроятноста , помисли си да не ти е лепнал некоя зараза или бактерия като сте го правили БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!!!!!!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Пирдоп
    Излишно е да я успокоявате. Има шанс макар да е "максимално" минимален и не ако се самняваш ,а си направи тест за да си си спокойна! аЙ меРси

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Първо трябваше да разучиш как стоят нещата със секса и тогава да правиш секс. Твоят човек те е подвел. Когато е с презерватив, влиза по-лесно и съответно болката е по-малка, тъй като по него има лубрикант. Тоест има два варианта
    1. Мисли само за себе си и не му пука за теб
    2. Някой приятел го е подвел и има нужда и той да прочете някои неща.

Вероятността да забременееш е малка, но имай предвид, че той може да изпусне следващият път и малко сперма или въобще да свърши в теб /не, нарочно/ и после става лошо. Не рискувай още от сега, има време и за секс без презерватив.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Честно казано не би отворил момиче с презерватив колкото и неотговорно да звучи. Все пак е за пръв път.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Re: Otnosno purviq put

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

taka v subota ve4er pravih sex za 1 put no poneje bqh adski tqsna i mom4eto iskashe purvo da me otvori bez prezervativ i sled tova da si go sloji. pravihme go samo okolo 10 minuti i qvno e razkusal devstvenata mi cipa poneje imashe dosta kruv. vuprosut mi e ima li nqkakuv shans pri polojenie 4e toi ne e svurshil i sme go pravili samo 10 mins da e imalo ot predekulacionnata technost i da ima opasnost ot zabremenqvane kato se ima v predvid che bqh nerazpolojena v poslednite mi dni ?

spoko di6ai ne si bremenna
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    Село.София

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ама вие не разбрахтели че като го правите за първи пат не може да забременееш
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    nqma nishto strashno
    prosto ot liubopitstwo na kolko si godini?

ami 6ansa da si bremenna e po4ti nylev,parvo za6toto ne e svar6il v teb i vtoro,za6toto taman ti e bil kraq na cikala,a nqkoilko dena predi i nqkolko dena sled cikal e nai-malko veroqtniq period za zabremenqvane,tai,4e macko,spoko...i poprincip vremeto nqma zna4enie,dali 10,20 ili 2 min 6te pravite sex,ako svar6i v teb moje da zabremenee6,tai 4e pazete se prosto

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Xaxa vzemi se obrazovai malko,za6toto si sme6en!

Guest
    мда,тогава още върхо теб действа магията на девствеността ...

Guest

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Xaxa vzemi se obrazovai malko,za6toto si sme6en!
    misleh da mu go spestq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си бременна, бе. Спокойно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си