.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Не е честно.

Пише ми ..пише ми как я обича.как не може без нея.Как копнея за нея.Ами аз - аз съсипах всичко което имах!нищо не ми остана.имах сериозна връзка - и тя пропадна.сега всичко е навик. а той ме изостави,защото не го избрах.и сега не мога без него.липсва ми.обичам го..защо..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nedei da tyrsish greshkite v teb.. Togava boli poveche.. Nameri nqkoi na koito da prehvyrlish vinata.. i se opitai da prevyzmognesh vsichko... Edin den neshtata shte sa okey {} Bydi optimist.. Lubovta e optimizym!

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Защото понякога не е нужно да знаем отговора!Не се самообвинявай.Вдигай главата горе и си вдъхни малко повече оптимизъм...

Град
    Plovdiv
    Каква любов и оптимизъм .. секи си гледа г**а и не му пука за другия - затова седи си при приятелите - пали фишека и айдееееее !!!

Тъпо ама нормално. Избрала си го пред друг, а сега той евентуално е с друга, а ти си разбрала, какво си имала, чак като си го изгубила. Е, какво да се прави? Продължаваш напред, вдигаш главата и не повтаряш грешки от миналото.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Тъпо ама нормално. Избрала си го пред друг, а сега той евентуално е с друга, а ти си разбрала, какво си имала, чак като си го изгубила. Е, какво да се прави? Продължаваш напред, вдигаш главата и не повтаряш грешки от миналото.
    да съгласен съм с теб.

Мега фен Аватара на koalka
    pink_champagne, намали си аватара!

Лошо е, когато е не оценявш човека до теб на време и после разбираш какво е станало.Опитай се да го забравиш, друг начин няма.Навярно той сега не изпитва чувства и ако ти откаже ще лъдеш още по-наранена.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Не е честно.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пише ми ..пише ми как я обича.как не може без нея.Как копнея за нея.Ами аз - аз съсипах всичко което имах!нищо не ми остана.имах сериозна връзка - и тя пропадна.сега всичко е навик. а той ме изостави,защото не го избрах.и сега не мога без него.липсва ми.обичам го..защо..
    Честно е, сама си направила избора. Научи се да губиш.

Живота не е честен мойто дете Винаги те прецаква.

Guest
    момчето с което съм ме обича супер супер много.и аз го обичах адски много някога.но сега.а онзи твърдеше че ял живот ще е до мен и накрая какво?!...сама..огромната празнота вместо сърце.да забравя?мина малко повече от година..защо не забравям.онзи не го виждам,с приятеля ми съм си - но не минава.тъкмо да си кажа - да успях и пак наплив.а онзи хем не иска да ме има в живота му,хем ми пише поне 3 пъти в седмицата.

Guest

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Честно е, сама си направила избора. Научи се да губиш.

ОМФГ ВИЖТЕ ГО!!??!?!

Защо има хора който не ми вярват, че е педал?!?

момчето с което съм ме обича супер супер много.и аз го обичах адски много някога.но сега.а онзи твърдеше че ял живот ще е до мен и накрая какво?!...сама..огромната празнота вместо сърце.да забравя?мина малко повече от година..защо не забравям.онзи не го виждам,с приятеля ми съм си - но не минава.тъкмо да си кажа - да успях и пак наплив.а онзи хем не иска да ме има в живота му,хем ми пише поне 3 пъти в седмицата.
    Вярвай на момчета,пък чакай да станеш човек
    Момиче,не си заслужава да се мъчиш.Той си играе с теб не разбираш ли.За какво ти е,за кви чувства по дяволите става въпрос!Научи се малко повече да мислиш за самата теб,и повече няма да те нараняват.Бъди кучка без сърце,не е толкова трудно.И ВЕчЕ НЕ СЕ ДОВЕрЯВАЙ СТОПрОцЕНТОВО НА мОмчЕТА!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите

Sama si otgovori:..obicham go..zashto..",zashtoto go obichash,spokoino sichko shte otmine i sled vreme shte si spomnqsh s usmivka za tezi spomeni

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    vsi4ki gre6im....napalno te razbiram mn e tejko taka no trqbva da go prejivee6 se pak ...tva e jivota. ne e samo cvetq i rozi jalko 4e sme bezsilni kam nego.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми