- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- a sega kfo 6te napraim
kfo da napraq v toq slu4ay 4e i na dvamata 6te ni e pyrvata celufka![]()
daite mi malko pomo6t kfo da napraq
((
![]()
![]()
![]()
Хммм...еми то и да ти го кажа сигурно си го чувал,че първата целувка не е нищо особено.Всичко става от самосебе си повярвай ми.Приближи се до нея, затвори очи и действайте инстнинктивно, допрете устни, размърдайте ги по някое време извади езиче.Докосни с върха неговия.И после следва "танцът на езиците".Ама щом ще ви е първа целувка няма да е много дълга..така че за този етап това е напълно достатъчно. Най-важното ЗАПОМНИ!! - о т п у с н и с е!!!
брех брех \/ дам така е. Затвори очи и може по някое време да и целнеш окото хахах
![]()
![]()
![]()
Има толкова мн теми от сорта на: "Първата целувка" и Как да целувам". Няма да ти отнеме много време ако потърсиш.Първоначално написано от pritesnen
haAhaahahAHda ti sloja video klip4e da gleda6 kak go praat hAhahaHaHyayAyhaA
![]()
Kakto kazaha veche ima mnogo takiva temi.Qsno e 4e se pritesnqvash,vse pak 1-va celuvka e.No nqma nishto trudno.Vsi4ko shte doide ot samo sebe si.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Otpusni se be,ne si na zabolekur,kef shte si praite!Първоначално написано от pritesnen
Nqma kvo da se uchi,to ti idva ot vutre
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ooo za kvo ne slojite video klipche za celuvka a .. ne e losha ideq :P
Razberi che ti idva ot vutre.. ne ti trqqt uroci...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
da ti kaja ne o4akvai ni6to osobeno, po princip 1 vata celuvka si e izlagaciq i nqma ti haresa mn mn ,no sled tva idvat hubavite momenti
ne se pritesnavai,pone i dvamata 6e se izlagate
haha, bazik de. a ina4e seriozno, golema rabota! prosto se otpuska6 i deistva6.........kvoto stane stane, ne mu misli. tiq raboti ne se planuvat.uspeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
Има ли значение как?!И на двамата ви е първа целувка,и двамата не знаете за какво става въпрос,така че прави каквото искаш,пък да става каквото ще!За нея ще е от значение повече чувството,отколкото качеството на целувката.
ПП:Моля те постарай се да не е 2-3 секунди,това си е чиста проява спичане![]()
Hm edin vypros ima li zna4eni kak da si dvija ezika na lqva na dqsno gore dolu ? tfa imali zna4enii kolko na vytre trq da e ezika
![]()
![]()
Такива теми има.Пишеш "първа целувка" в търсачката и ти излиза.Не се научихте да я ползвате!