- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Ще и стане ли нещо на приятелката ми ако докато правим анален секс се изпишкам вътре?
OmfG Tu Cu uguoTПървоначално написано от Анонимко
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Това не го разбирамПървоначално написано от Levane
тарзан каза 4е си идиот ве ман и аз така мисля !!!!!
Хм! По-добре се изпразни вътре от колкото да пикаеш.
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
верно е по оферта![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
o6te edin bolen mozak
спох ве пи4 нищо нема да и стане пробваи и кажи резолтата ако ти е яко даи да ти се изпикам на главата?
Това вече съм го пробвал, но искам нещо по извратено.Първоначално написано от kоalka
Но ме е страх да не стане нещо
Ами ако го вкараш целия може една клизма да и направиш....Първоначално написано от Анонимко
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
КъФ Ти ТарЗаН вЕ ?! ОмФг Абе НарКомАн ЗоМбиРал НаПУшен ся прибавя и Тарзан тази моя снимка пробужда в хората смесени чустваПървоначално написано от DzVErA*
Колкото до пича няма го разбереш извратен си...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Нищо няма да й стане на мацката, само поговорете преди това относно този въпрос, а не да го направиш без тя да знае, защото би било гадно.
A,i az mnogo se interesuvam ot tova t1i 4e iskam da zn![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Що се интересуваш? Искаш да ти пишкат в дупето ли?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
te ve4e kvoli ne sa i pravili na taq..Първоначално написано от Анонимко
Da,6to?Problem?Първоначално написано от Анонимко
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами ако искаш ела при мен и ще ти пишкам в дупето. Ако си навита и не само там.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
ebasi KRETENA!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
а ве еи тарзан не сам искал да те обидя ве брат а ти ве4е наркоман сам бил я по спокоино аз дори цигари не пуша !!! cacegka_3a_cekc наи свесната в този форум!!!!![]()
А бе кви сте вие такива хора беее....не стига че си го ръгаш там откъдето излизат л****а,ами искаш и да се изпикаеш вътр...да ви имам и болните фантазии просто![]()
Първоначално написано от sinful`girl
Лично за мен е много гадно, но всичко е въпрос на вкус. Говори с нея и ако и тя иска го направете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да бе верно егати идиотите ГНУССС аз ако съм ти приятелка ще ти пишкам на лицето като си отдолу![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> ХАХАХАХАХА Вярно е!Ама ти тъп ли си ве как че пикаш у гъза на момичето ве духач такъв!?Първоначално написано от Jeuelle