- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще кандидатствате?
Съжалявам , ако темата се повтаря - не намерих такава
Та ... с какво и къде ще кандидатствате?![]()
УАСГ - рисуване и математика![]()
СУ, УНСС - английски и математика/ немски и математика![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
и дветеПървоначално написано от Sam90
Който след който клас ще кандидатства
![]()
Ами аз сега съм 7ми клас.И на първо място-английска гиманзия.Чудя се ако не ме приемат там дали математическа или професионална...![]()
Математическа гимназия с математика, английски и информатика, а за друго не съм мислила (нядявам се да не се стигне до там)
с български език-тест във Велико Търново за специалност психология
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
С Английски език в Свищов - МИО
Аз съм догодина, ама или в Медицинска или в Биологическия факултет и към Софийския.
Догодина в Софийския или Варненския с география.Ако изкарам матурата естествено.
Ебаси 14 години в тоя форум
Аз ще кандидатствам след 2 години, но се колебая между три специалности: психология, журналистика и право.
Аз съм седми клас и ще кандидатствам в пета езикова гимназия (Варна) или трета природоматематическа (пак Варна).Някой знае ли за езиковите гимназии дали се взима общия бал?Питах-едни казват-да,а други-не.Някой да знае?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ако в английската не те приемат,вярвай си,че в математическата ще те приемат...Първоначално написано от Under_my_skin
Седми клас --> Немската в Добрич.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ахаха...леко-тука с 3ка приемат.Едни френдс миналата година-едната 3 по мат и 4 по бг,влезна в английска,аа другата с 3 по бг и 4 по мат. влезна в математическа...Първоначално написано от AFT
![]()
В УНСС или във Велико Търново...
ИУ-Варна ,с география.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Взима се аз съм е езикова с английки взима се бала от последната година и оценките от изпитите като най важни са ти математиката и българсия (от училището)Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Мда, същото... само че след няколко годинки. :P И веселите емотиконки заменени сПървоначално написано от alice sw
.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
да де, догодина ще кандидатствам![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ми начи аз след 7ми клас в Икономическия техникум в русе паралелка "маркетинг" ако не там в Европейските Езици но много се учи там и е хипер трудноми другаде в Облеклото;Електро и т.н.
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
^Хахаха, чаровниче, много си ми заблудено... В Европейските хипертрудно се учелоВ такъв случай ми е любопитно как ли би оценила като степен на трудност ученето в МГ и АГ...
А иначе не знам защо си се засилила към тези забутани професионални гимназии, цели се високо, може и да умериш :P
П.П. me wants to study scandinavistik...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ще канидатсвам догодина с география и английски( туризъм) в СУ и УНСС.