- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще кандидатствате?
Не че мисля да влизам там..Ше кандидатсвам... Те ме приеха в ACS обаче ще се пробвам и в Немската в София...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ахаха... да ама не мислиш ли, че тази година конкуренцията ще бъде по-голяма, заради тестовете.Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Май ще сме си конкуренция... Момиче или момче си?Първоначално написано от v!k!tYyY
Момиче съм.. Обаче само ще се явя на испитите да си видя бала и ако е висок да видя дали ше ме приемат в уч с най-исок балл.. Спокойно не сме конкуренция..Първоначално написано от Alex4e
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ми ок щом са забутани кажи кои не са !?Първоначално написано от Циндил-Пиндил
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
АЕГ "Гео Милев" - Бургас...
Или Немската..все същата - "Гьоте" ,щото тва е една и съща сграда..Но просто английската ме влече..немски не чак..
MГ и АГ със сигурност не са.Първоначално написано от чаровниче
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
След 7 клас в СМГ(аз съм си там, но пак има изпит), а след 12 клас в Климент Охридски със спецялност Математика и Информатика
И аз в Немската в София..ще пробвам..ще видим какво ще става.. [-o<Първоначално написано от v!k!tYyY
клас, име...?Първоначално написано от darking
немска или СМГ
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
В Пловдив-Иван Вазов и Пловдив
В Стара Загора-Ромен Ролан
В Казанлък-Екзарх Антим I
Тази годин според мен кандидатстват малко хора...двайсетина хиляди.Това не е ли сравнително малко?ахаха... да ама не мислиш ли, че тази година конкуренцията ще бъде по-голяма, заради тестовете.
хех, ми аз дъртичка ама...![]()
сега след 12ти клас:
ВПИ - Шумен
ВИНС - Варна
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Какво ще правиш в него Шумен,бе?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
това няма значение. ако изкараме повечето добри оценки, независимо от бройката, ще има конкуренция за хубавите гимназии.Първоначално написано от Анонимко
Аз ще кандидатствам в 4та езикова с испански![]()
"Екзарх Йосиф I" в Ловеч с немски/френски, още не съм си избрала http://www.teenproblem.net/forum/sho...BC%D0%BE%D1%89! темата ми, моля ви помогнете!
Аз завърших 7 -ми и ще си изкарам 8-ми клас и тогава ще кандидатствам.Много се двоумя нещо