.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    sladka pleven4anka
    Guest

xaresvam go no me strax

mnogo xaresvam edno mom4e.Mislq 4e i toi ne e bezrazli4en kam men.Imam slednoto pritesnenie-toi e pretisnitelen .Stax me e 4e ako tragna s nego 6te sasipq priqtelstvoto ni.A az darja na nego i sam obarkana.KAK DA MU KAJA 4E SAM LUDA PO NEGO.dosega ne sam se obqsnqvala na mom4e , obiknovenno te mi se obqsnqvat

Мега фен Аватара на sasha_90
    Който рискува печели!

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Аз така загубих най-добрият си приятел,защото наистина си мислих,че го харесвам поддадох се на прищявката си.Той много ме харесваше,ама аз после осъзнах,че ми е безразличен и така сега сме скарани. Така,че ако не си убедена 100% в чувствата си и ако си сигурна,че това не е просто каприз действай!

Град
    Blondeland
    Ами като те е старх - с пръст в уста мацка
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Моето мнение е, ако си сигурна в чувствата си към него, рискувай.
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

sladka pleven4anka
    Guest
    strax me e da ne go zagubq za6toto toi ne e kato drugite - s nego moga da razgovarqm,da spodelqm no pak ot druga strana tolkova sam luda po nego ,lqgam i stavam s misalta za nego(daje sam go sanuvala!).mn sam obarkana

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от pink_champagne
    Аз така загубих най-добрият си приятел,защото наистина си мислих,че го харесвам поддадох се на прищявката си.Той много ме харесваше,ама аз после осъзнах,че ми е безразличен и така сега сме скарани. Така,че ако не си убедена 100% в чувствата си и ако си сигурна,че това не е просто каприз действай!
    I pri men beshe taka,samo 4e sega uj sme v dobri otno6eniq.
    Po temataeistvai,shtom si sigurno v 4uvstvata si pyk da stava kakvoto shte.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sladka pleven4anka
    strax me e da ne go zagubq za6toto toi ne e kato drugite - s nego moga da razgovarqm,da spodelqm no pak ot druga strana tolkova sam luda po nego ,lqgam i stavam s misalta za nego(daje sam go sanuvala!).mn sam obarkana
    именно за това трябва сама да решиш какво да правиш
    Успех

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ако не искаш да загубиш добър приятел преди да действаш разбери дали изпитва нещо повече от приятелство. Ако те има само за приятелка по добре недей да му казваш за да го загубиш и като приятел.

sladka pleven4anka
    Guest
    mn blagodarq na vsi4ki \/

Guest
    edna priatelka ima6e s16tia problem kato tvoq!!! I i dvamata se haresvaha ,no nikoi ne si priznava6e.Dokato vedn1j mom4eto ne se napi i si prizna. :P :P :P Ama ina4e sega hodqt d1lgo vreme i sa 6tastlivi zaedno.

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да разбера защо ще си рискувате приятелството?Дори и да сте заедно, вие пак ще си споделяте, нали?

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами и аз така изгубих един приятел - станахме гаджета,скъсахме и сега...(че дори сме в един клас...).Не е задължително да го загубиш - зависи от човека.В тийнейдърска възраст това става често,но о-ксно има и хора,които запазват приятелството си след раздяла.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pink_champagne
    offf za6to vse dava6 takiva mneniq i razo4arova6 horata imam 4uvstvoto 4e go pravi6 naro4no
    po temata-riskuvai,ni6to ne gubi6

Ако си сигурна действай иначе само ще съсипеш приятелството ви!!!
    Vladoka rulzzz

Guest
    Ти луууда ли сиии?? Приятел с нищо не можеш да замениш! Остани си такас с него!

sladak pleven4anin
    Guest
    kaji mu ni6to ne gubi6 vervai mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си