- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ako mojehte da vyrnete vremeto nazad?
Bihte li vyrnali vremeto nazad,za da popravite nqkoq greshka(kakva e tq) i zashto?Ili kakto se kazva vsqko zlo za dobro?
Sorry ako temata se povtarq.
Sega az shte kaja svoeto mnenie.Az bih vyrnala vremeto nazad v denq,v koito napravih edna ogromna greshka.Napravih neshto,kato ne pomislih za posledstviqta i sega si gi ponasqm.Neznam dali ako ne bqh pribyrzala neshtata nqmashe da sa razli4ni.Sega naistina sajalqvam.VSQKO ZLO ZA DOBRO...no ne i v tozi slu4ai
![]()
Ta 4akam vashite mneniq![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
нИКОГА ЗА НИЩО НЕ СЪЖАлЯВАЙ....ДОрИ ЗА НАЙ-ГОлЕмИТЕ СИ ГрЕШКИ!Животът ни прави по-силни![]()
Не,не бих върнала времето назад,защото каквото е трябвало да става е станалоНе съжалявам за нищо през живота си,всеки прави грешки-за т'ва сме хора,но според мен грешките те правят по силен и те учат да бъдеш по разумен човек...Сега като се обърна и погледна грешките си от преди им се усмихвам и продължавам напред
Дори и да имах такава възможност не бих я използвала...
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Човек се учи от грешките си. Направил съм хиляди грешки и продължавам да ги права но акао върна времето на зад пак ще ги направа защото без да сбъркаш няма как да се научиш. Всяко зло за добро. Няма смисал да се връща времето а и няма как![]()
"Никога не съжалявам за минали неща" вече не ми се налага, но е имало неща,които бих искала да променя,но мисля че вече е прекалено късно за съжаления..
Bih vyrnala vremeto nazad.. za da ne naranqvam choveka koito obicham.. da ne mu pravq mizerii.. detski istorii.. ne bih napravila nito edna ot typite si postypki... i ne bih pozvolila da go zagubq po tozi nelep nachin... zashtoto go obicham... i osaznavam che sym sgreshila ujasno....
nz , iska mi se da mojex da vru6tam vremeto nazad, mn ne6ta 6tqx da popravq, kakto i da se predpazq ot mn gre6ki
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Вече не ми пука.
Не ми пука какво съм направила, къде съм сгрешила, кой съм наранила, какво е станало и защо е станало.
Ако едно нещо не се беше случило, то друго щеше да се случи на негово място.
Тъй, че.. се ми е тая.
Както всяко зло за добро, така и всяко добро за зло.
За 2 неща съжалявам! И 2те са ясни на хората които ги засяга!
И да съжаляваме и да не съжаляваме няма връщане назадПоне аз не знам, някой, който го е направил
![]()
bix go varnala i bix popravila mn gre6li(edna ot tqx e 4e moje6e da celuna mom4eto koeto xaresvam ama ni prekasnaxa!!!![]()
![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Не бих променила нищо.Не съжалявам за нищо,в момента каквото съм искала съм го направила,дали е правилно или не все едно.А и човек се учи от грешките си,всяко зло за добро.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ооо аз толкова грешки съм направила досега и като знам още колко ми предстоят...че аз трябва да стоя само на една минутка и постоянна да си се връщам.Мнее голяма играчка то,не е за мене.Предпочитам да си изтърпя последствията![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
Човек не трябва да съжалява за минали неща, но...Бих искала да върна времето назад и да не съм казала някои неща, които са го наранили.Това е.
az za nishto ne sujalqvam..kakvoto bilo bilo..gledam napred i ne se vrushtam nazad![]()
По-добре да съжаляваш, за нещо, което си направил, отколкото, за нещо, което не си.
Имам една единствена грешка, за която съжалявам, но я поправям в момента. Даде ми се шанс и съм много благодарна за него.
твърде сложен въпрос
иска ми се да се върна назад, много назад, но така или иначе не мога
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако можех наистина д аго върна, никога не бих се целувала с онзи идиот!!!!
Ako mojeh bih varnala vremeto nazad i 6tqh da promenq nqkoi ne6ta, kato naprimer nqma6e da se darja s edin 4ovek po na4ina po koito se dajra i ne6tata da svar6at po na4ina po koito svar6iha! No znam 4e i da se bqh darjala kakto mislq 4e trqbva6e to pak vsi4ko mejdu nas 6te6e da priklyu4i, za6toto prosto nqma6e kak da se polu4i mejdu nas. Tova koeto se opitvam da kaja e 4e daje i da napravim ne6to po na4ina po koito mislim 4e e trqbvalo, drugo ne6to 6te6e da stane i pak rezultata 6te6e da e sa6tiq nakraq, prosto vsi4ko e sadba! Kakvoto ti e pisano to 6te stane nie samo izbirame na4ina po koito da stane.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ако можех....щях да преодолея срама си и да кажа на момчето което обичам МНОГО ,че го обичам...защото той не знае.....аз се правих на ударена.....уж ми е безразличен...и той не подозираше![]()
![]()
а пък и не мисля ,че в скоро време ще го видя
![]()
Попринцип има неща, които искам да оправя... обаче няма как да стане... а може би така е по-добре...
Life sux but just keep smiling
kato se zamislq-ni6to ne bih popravila.na momenti mi e bilo gadno,no sega smqtam 4e taka e trqbvalo da bade
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ми кат се замисля бих се върнал 3 месеца назад и да си го върна на бившата ми за дет така се подигра с мен![]()
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Za nishto ne sajalqvam i saotvetno nqma kakvo da popravqm..Ako promenq edno edinstveno neshto, celiq mi jivot ste se promeni tai 4e ne blagodarq..taka si mi haresva![]()
♥ ♥ ♥