.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    nejn@ droga
    Guest

:)

moqt savet kam teb e 4e ne moje6 da varne6 minaloto,no moje6 da popravi6 storenoto ili pone da se opita6,za6toto ponqkoga nai golqmoto 6tastie koeto si imal se krie v minaloto!no nali znae6 4e dori i sled nai golqmata burq vinagi idva i zati6ie!JIVOTAT E DAR I TRQBVA DA GO IZJIVEE6 PALNOCENNO,NAU4AVAIKI PO NE6TO NOVO VSEKI DEN...ZAMISLI SE NAD TOVA KAKVO BI STANALO AKO VSI4KI HORA GLEDAT NAZAD KAM MINALOTO I TAINI4KO SE NADQVAT 4E MOJEBI VREMETO 6TE SE VARNE NAZAD!!!?!!!!OTGOVORA OSTAVQM NA TEB!!!

nejn@ droga
    Guest

moqt savet kam teb e 4e ne moje6 da varne6 minaloto,no moje6 da popravi6 storenoto ili pone da se opita6,za6toto ponqkoga nai golqmoto 6tastie koeto si imal se krie v minaloto!no nali znae6 4e dori i sled nai golqmata burq vinagi idva i zati6ie!JIVOTAT E DAR I TRQBVA DA GO IZJIVEE6 PALNOCENNO,NAU4AVAIKI PO NE6TO NOVO VSEKI DEN...ZAMISLI SE NAD TOVA KAKVO BI STANALO AKO VSI4KI HORA GLEDAT NAZAD KAM MINALOTO I TAINI4KO SE NADQVAT 4E MOJEBI VREMETO 6TE SE VARNE NAZAD!!!?!!!!OTGOVORA OSTAVQM NA TEB!!!

nejn@ droga
    Guest

nejn@ droga
    Guest

nejn@ droga
    Guest

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не искам да се връщам назад защото няма смисъл.Да,правила съм грешки,но кой не ги прави?
    Колкото повече грешки прави човек по-силен става!(от личен опит го знам.)
    К о е т о н е н и у б и в а н и п р а в и п о- с и л н и!

Град
    Not In Here :)

Re: Ako mojehte da vyrnete vremeto nazad?

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Az bih vyrnala vremeto nazad v denq,v koito napravih edna ogromna greshka.Napravih neshto,kato ne pomislih za posledstviqta i sega si gi ponasqm. Neznam dali ako ne bqh pribyrzala neshtata nqmashe da sa razli4ni.Sega naistina sajalqvam
    при мен нещата стоят по абсолютно същия начин

Град
    world of DRUM n BASS
    Това което не ни убива ни прави по-силни...Искам да върна времето назад щото не искам да бях тръгвала с един .... и да си набия шамарите

Супер фен
    Не бих,защото така е било писано и така е станало. Има някои неща,за които съжалявам,но вероятно така е трябвало да стане

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Има неща, за които съжалявам и ако можех бих се върнала назад, за да ги поправя. Но моя случай е такъв, че мога да ги поправя и сега, което и правя, тъй че... предполагам така е било писано. Да се надяваме, че е било за добро.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Там, където е сърцето...
    Не трябва да съжаляваме за минали неща. Каквото е станало станало. Защо да си пропилявам времето като мисля за миналото вместо да си живея живота и да се опитвам да не повтрям грешките си. Имало е неща за които съм съжалявала, но след като всичко е свършило съм осъзнавала, че може би е по-добре че са се случили. Затова миналото си е минало оставете го назад и гледайте напред целия живот е пред нас.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

а помисяли ли сте си ако върнете времето назад и направите нещо различно в определена ситуация дали животът ви ще е същия сега?
    най-простия пример е филма The Butterfly Effect
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Мда. Съжалявам за малко неща в живота си и сега съм щастлива. Ако не бяха се случили много неща, сега нямаше да се чувствам толкова добре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Chukasimo
    а помисяли ли сте си ако върнете времето назад и направите нещо различно в определена ситуация дали животът ви ще е същия сега?
    най-простия пример е филма The Butterfly Effect
    Точно така.

Дам,бих променила точно един ден от живота си..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Бих искала да върна времето назад с малко повече от година и да мога да съм с най-страхотното момче толкова повече време. Също така и да не направя много от грешките с които съм го наранила.

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    [quote="Just_Be"]Ако можех....щях да преодолея срама си и да кажа на момчето което обичам МНОГО ,че го обичам...защото той не знае.....аз се правих на ударена.....уж ми е безразличен...и той не подозираше а пък и не мисля ,че в скоро време ще го видя [quote="Just_Be"]

Нищо,поне ще знаеш занапред,че всичко трябва да се казва
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Град
    ФаР ФаР ъУеЙй
    Упс
    Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
    но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
    Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!

Guest
    xxexexexex ako mojeh da v1rna vremeto nazad no nqma kak...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ако можех да върна времето назад щях да поправя една наиситна огромна грешка, заради която в момента се измъчвам.. е сама си го направих..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ами аз днеска преодолях срама си с тва момче......и май сбърках..той Май не ме харесва...... тъй че предпочитам да съм си срамежлива много съжелявам за днескашния ден...тряяше се прая на безразлична и да му бъда просто приятелка

Не бих го върнала. Каквото се е случило, остава в миналото, никога не съжалявам за нещо, което съм направила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не е хубаво времето да се връща назад.
    Живота продължава напред

Град
    на плажа =)
    Ако върна живота назад сега нямаше да съм тук.Нямаше да съм това което съм.Но пък може би щях да съм нещо повече ? Кой знае

Всъщност на кой му пука ???

Град
    В мечтите си...
    Нямаше да чакам 6 месеца....щях да се върна и да и го кажа направо на място....Ама не...
    The life is made of dreams !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си