- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ako mojehte da vyrnete vremeto nazad?
moje bi az bih iskala da v1rna vremeto nazad za mn ne6ta koito sa se slu4ili.no si mislq 4e te sa me napravili takava kakvato s1m ,te sa gre6ki koito sa me nay4ili na mn ne6ta i ako ne sa se bili slu4ili nqma6e da znam mn ne6ta.i zatova kato se zamislq ne bih go vqrnala,za6toto taka ili nqkoga 6te napravq s16tite gre6ki po napred v b1de6teto.
Щях да си държа устата затворена..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не, няма такова нещо..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Бих го върнала, да.За да поправя грешките, които съм допуснала и за да не го нараня така![]()
za ni6to ne sajalqvam, se pak ni6to ne e slu4aino i sqko zlo za dobro
Първоначално написано от ™G-Baby™
ЗаЩо?Какво станаПървоначално написано от Just_Be
![]()
![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
da iskam da vurna vremeto nazad prosto napravih takava greshka i vse oshte sujalqvam che sum zagubila tova momche![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Може би в моментите,когато бях по-слаба бих искала да върна времето назад...![]()
Сега обаче нямам нужда от това,радвам се че се запознах с него и че имах вазможността да съм по-близко от колкото съм си представяла.Но всяко нещо се е случило за да остави нещо в мен,да ме промени по някакъв начин или за да ме научи на нещо.Не съжалявам за нищо-всичко,което съм направила съм го сметнала за правилно,а дали наистина е така вече няма значение.
Първоначално написано от SeXy_JuLLs
![]()
Не бих върнала времето назад и НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НИЩО!!!
Не бих казала, че не искам да върна времето назад, защото е истина, че има неща, за които много съжалявам.. но какво от това :/
Но все пак .. ако това е начинът да си събера сърцето, което е вече на милиони части и е толкова далеч от мен, бих искала да го направя, да. Бих желала пак да съм бебе с неопетнено сърце.
ами по принцип не съжалявам за нищо,което съм направила,но все пак ако имах възможност не бих казвала на един френд,че съм влюбена в друг,щото ся останах от два стола на земята![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Много ми се иска времето да можеше да се върне но това нкога няма да се случи въпреки това бих постъпила в едни ситуации по различен и бих ги поправила стигаше да имах възможност.Нямах смелост да кажа на едно момче че го харесвам но ако ми се отдаде възможност бих го направила въпреки че няма да стане.![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!