- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв е цвета на очите ви?
Мммм...черни...по-точно суупер тъмно кафяви,които в повечето случаи стоят като черни...,но аз много си ги обичам... :P![]()
![]()
кафяви кво да се праииии
Няма нито земя,нито стръкче трева да не познават нашата воля!Има само синьо море,синьо небе и синя лавина...
ммм мноу бичкам такива очичкииПървоначално написано от shivacheva
а моите са уж зелени
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Кафяви
Моите са тъмно зелени, а като са ми насълзени очите-стават много светло зелени
Мойте са пъстри.
Мойте са тъмно кафяви и си ги харесвам![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Кафяви,но има някакъв зеленикав оттенък понякога![]()
Кафяви![]()
кафеви
и аз да попитам да не остана по-назад-''А защо в анкетата няма сини?''![]()
ami az 2-3 ako ne i poveche puti obqsni che sum go pisala no ne izlena nz zashto takaПървоначално написано от teen4e
![]()
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Пъстрички!!!
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
И моите също са пъстри, а сутрин са направо зелени![]()
moitesa svetlo zeleni
ми мойте са...чернима гласувах за кафеви
![]()
![]()
Моите са тъмно кафеви (почти черни)но много бих искала да съм със сини или зелени
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой да разменя?![]()
Моите са зелени обаче имат и кафяв отанък![]()
синъозелени са моите зависи от светлинатаама предимно зелени
I feel like I am all alone...My words are cold, I don't want them to hurt you...If I show you, I don't think you'd understand
Cause no one understands...
Сиво сини , и много дълбокиии :P
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
да дам малко информацияЦвета на очите зависи от количеството на пигмента разположен в клетките на ириса (цветното на окото).Колкото по голямо е количеството толкова по тъмни са очите и по защитени от вредни слънчеви лъчения.Иначе мойте очички са сини с леки сиви отенъци
![]()