- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв е цвета на очите ви?
Моите са пъстрички :P Имат най-много синьо и свен него зелено, жълтичко и мнооого малко светло кафявоМного си ги харесвам \
/
може да се каже направо черни
Аз имам зелени очи, но много често се променят от светлината... понякога са много светли, понякога тъмни ... понякога дори са и пъстри... странна работано в повечето случей са си зеленки
Мммм моите очички са синьо-зелени.![]()
Пъстри, на слънце са дори зелени, а на тъмно кафяви..![]()
i moite sa kafevi4ki ili po4ti 4erni no kogato stoq vuv voda po-dulgo vreme - o4ite mi stavat zaleni :P
ми вечер са сини, а когато е светло са зелено-кафяви.. смесица от очите на майка ми и баща ми...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Сиво-светло сини,а по края са тъмно сини.
It's Farscape,man.Shit just happens!
mn tamno kafevi, no skoro 6te badat tamno sini![]()
Моите са много тъмни, почти черни. Отвреме-навреме стават и зелени, сещайте се как...![]()
Е,ебати анкетата.
Кафяви
Зелени
Пъстри
Мойте са сини пък! ;Р
kvo e tva EBATI ai malko cnzura ne se prai na interesna ako beshe prochela avotrkata kaza nai malko 3 puti zashto nqma sini ,kak mojaha dr da popitam suvsem kato horata zashto gi nqma s dr da se darji kato prostachkaПървоначално написано от Alexia
sinio zeleni , edni takiva na ni6to ne prili4at
Мойте са нещо средно между кафяво, зелено и жълто, но в зависимост от светлината цвета се променя значително![]()
синииииииии![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Кафяви![]()
kafqvi sa
i moite sa kafqvi :}
Мойте са кафявички :P
Моите са зелени.![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Некви м/у сини и зелени![]()
98% от младото поколение слуша чалга...
Ако сте един от 2% изключение, моля добавете го в подписът си.