- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обеца на клитора
kak vi se struva?
Заглавето на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Бих казала глупаво![]()
ami to ne e na klitora to4no ,no pak na men mnogo mi haesva i bih si napravila
sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!
Ми...не е лошо ама никога не бих се подложила на това.
Ааа...ужасс...никога
Е кво тва си е яко прай си не се бой![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Готино,но не бих си направила![]()
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
На самия клитор малко трудно ще се направи, защото той е лигаво и малко тяло. А и няма как да се хвана с клампа. Прави се на малките срамни устни около клитора. От една страна е секси, но не бих си го направила за нищо на света. Скъпи са ми половите органи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
xaresva mi no nqma da go napravq!!!!!!!!!!!
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
uuujas![]()
ne sum vijdala i ne shta da vijdam ....
![]()
на вас ако ви се струва странно обеци на клитора представям си какво ще ви се стори например флеш на устната или бокс от обеци на ръката. Та както и да е, на мен не ми харесва тоя вид пиърсинг и не бих си сложила желязо там долу. Имам една аверка, която сама се проби 3 пъти долу, каза че не я е боляло, ама на мен ми е някво странно...ддз....нали знаете-различни хора, различно мислене![]()
Не ми харесва
[size=7][b][u]fosse cos
На който му харесва да си слага. На мен не ми допада.
Някъде имаше тема "какво не бихте направили никога"... ей тва никога не бих го направила![]()
Дори не мога да си представя как би изглеждало. Ако има снимка..Инче не бих си сложила, все пак това е супер чувствително място и сигурно ще е мн гадно.
http://www.the-clitoris.com/f_html/piercing.htm
Ето ви обици.
П.П. Грозно е
I CAN'T GET NO SLEEP
Отврат!!!Първоначално написано от mani4eto
Е да, мноо ясно, че ще кажете "отврат" за снимките, някфи ужасни изглеждат. Но аз съм виждала много прилични, супер изглеждащи даже. И бтв мисля, че и аз някъде съм мяркала точно на клитора пиърс. Брутално е. Харесва ми да го гледам на други хора. За момента не бих си причинила нещо подобно :/
Saatana vittu perkele hate crew!
Простотия.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Christina Aguilera има такава.......1-вата снимка го показва.ти решавай оттук нататъка
не е като по-горната ......отвратителната![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gadnoПървоначално написано от kOaLkAa
![]()
Sqkash ne mi dopada![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...