.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...

Немски език - помощ !!!

Моля ви преведете ми на немски този текст!Много съм го загазила и утре ще ме изпитва

Моят любим предмет е Логика!По логика ни преподава гозпожа В.Дончева!През седмицата имаме 2 часа логика във четвъртък.Класният ми ръководител е Горан Делиев!Немски език имам във сряда и четвъртък.При гозпожа Илиева.История имам във понеделник ,вторник и петък!Математика имам три пъти в седмицата при гозподин И.Лачев!

Много ви благодаря!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Mein Lieblingsfach ist Logik. In Logik unterrichtet Frau V.Dontscheva. Wir haben ein Mal 2 Stunden pro Woche am Donnerstag. Mein Klassenvorstand ist Goran Deliev. Deutsch habe ich am Mittwoch und am Donnerstag mit Frau Ilieva. Geschichte habe ich am Montag, am Dienstag und am Freitag. Mathematik habe ich drei Mal pro Woche mit Herr I.Latschev.

Na4i kato izkliu4im pravopisnite gre6ki, sudurjanieto su6to e ... nikakvo, no karai. Napravih kakvoto mojah, dano nqma mn gre6ki. Aide uspeh utre! \/
    Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!

Re: Немски език - помощ !!!

Цитирай Първоначално написано от girlpower
    Моля ви преведете ми на немски този текст!Много съм го загазила и утре ще ме изпитва

Моят любим предмет е Логика!По логика ни преподава гозпожа В.Дончева!През седмицата имаме 2 часа логика във четвъртък.Класният ми ръководител е Горан Делиев!Немски език имам във сряда и четвъртък.При гозпожа Илиева.История имам във понеделник ,вторник и петък!Математика имам три пъти в седмицата при гозподин И.Лачев!

Много ви благодаря!
    kaji mersi pone

Guest

Re: Немски език - помощ !!!

Цитирай Първоначално написано от girlpower

Много ви благодаря!
    mno glupav tekst po dobre izmisli ne6to po interesno tva e ujasnoooooooooooooo

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    ... гозпожа...
    Егати!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си