- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- fe6un pri4eska
plss kajete kak da si naprava ei toa efect s po4ti su6tata pri4eska sum i mnoo iskam taka da se napraa no ne stava s gel i nzz s kfo.10x predvaritelno http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=273931
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Mi pitai momi4eto kak si q e napravila :P Ili idi na frizior![]()
Emi az q pitah , no tq ne mi otgovori! Ako nqkoi drug znae pls da kaje 6tot mn iskam taka da si napravq kosata no ne stava s gel! Mersi mn predvaritelno
Дензъл Ребеловски
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww tova mi zaprili4a na PENIO ot BB3 li be6e ili BB2Първоначално написано от lonely in my live
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лак за коса !пръскаш докато не ти окапе ръката
eee 4ak puk na penio kfo ni6ty i nqma na momi4eto.lonely in my live написа:
plss kajete kak da si naprava ei toa efect s po4ti su6tata pri4eska sum i mnoo iskam taka da se napraa no ne stava s gel i nzz s kfo.10x predvaritelno http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=273931
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww tova mi zaprili4a na PENIO ot BB3 li be6e ili BB2
Дензъл Ребеловски
мокриш косата, слагаш вакса и сушиш със сешоара както искаш да стои...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А с лак за коса не става ли?
Гел или лак за коса.![]()
хахах баси плашилото![]()
![]()
иначе пробвай с пяна, лак и сякви там простотии или отиди на фризьор за по-лесно
![]()
Mersi mn vse pak!![]()
Дензъл Ребеловски
Иди на фризьор да ти постриже косата отгоре,да я филира и после с малко гел ще я правиш така.
Само един въпрос:с какво желание се правиш на плашило?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
тая определено не ме кефи.... за какво ти е да си правиш такава слама ?
Life sux but just keep smiling
Emi az hodih na frizior i pri4eskata mi e su6tata no iskam da se polu4i tozi efekt da si napravq kosata nagore no s gel ne stava i to4no zatfa napravih taq tema 6tot iskam suvet s kfo da si q napravq taka! A kolkoto do momi4eto e golqma fashionka i e mn sladka i v momenta tazi pri4eska e dosta aktualna! Pls ako nqkoi znae s kfo da si napravq taka kosata da mi pomogne! Mersi mn predvaritelno!......
Дензъл Ребеловски
И ти искаш да приличаш на тази фешънка?И само,защото е модерно...трябва да се излагаш така...![]()
lonely in my live Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 2:17 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Emi az hodih na frizior i pri4eskata mi e su6tata no iskam da se polu4i tozi efekt da si napravq kosata nagore no s gel ne stava i to4no zatfa napravih taq tema 6tot iskam suvet s kfo da si q napravq taka! A kolkoto do momi4eto e golqma fashionka i e mn sladka i v momenta tazi pri4eska e dosta aktualna! Pls ako nqkoi znae s kfo da si napravq taka kosata da mi pomogne! Mersi mn predvaritelno!......
hmm vsu6tnost tva e 1 moq fr koqto se polzva s regestraciata mi samo da oto4na da ne me napadete prosto.
Дензъл Ребеловски
ina4e i az ne sum i fenka na taq pri4eska,no nqma6e kak da si ka4i snimka bez da e regestrirana i za tva i dadoh moita reg.
Дензъл Ребеловски
Emi ne iskam tazi pri4eska samo 6toto e moderno prosto mn me kefi o zatfa ama nqma zn tfa! Temata e druga pitah vi s kfo da si napravq kosata taka i ako nqkoi moje da mi otgovori?!![]()
mi na teq dvete snimki :
e izpravqna s presa!za drugite nz...
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Emi nqmam v predvid to4no ot tiq snimki a tiq det i stur4i vse edno si e slojila gel no nz az pribvah i ne stava s gel i zatfa pusnah temata 6tot ako nqkoi znae da otgovori![]()
Akcent - delight (music)
хаха. 2008-ма ще е годината на фешЬните![]()
виж сеа, и аз сьм фешьн ( мом4е оба4е) и горе долу разбирам от тея работи. такава при4еска трудно може6 да си направиш сама!
Трябва да идеш на фризиор, сьс снимката на моми4ето, фризиорката ще прецени каде и по колко да намали косата и до колко да я филира, после при4еската лесно ще си я правиш. И нокога не слагаи гел! Слагаи лак за коса, така с лака косата 6те седи естествено,без да има мокрия ефект на гела. Освен това гела не се използва за големи коси, с цел да щтрькнат на горе,защото тои натежава на косата и я слепва!
\
/
![]()
![]()
Emi vse pak mersi za suveta 4e do sa si slagah gel no ve4e nqma! 6te probvam s lak za kosa vupreki 4e nqkoi kazvat 4e uvrejda mn kosata!
Дензъл Ребеловски
еми да така е...то ако става на вьпрос за увреждане и пресата за коса уврежда, използвал сам ги и двете (понеже бях пуснал коса и се праих мноу фешЬнн)Emi vse pak mersi za suveta 4e do sa si slagah gel no ve4e nqma! 6te probvam s lak za kosa vupreki 4e nqkoi kazvat 4e uvrejda mn kosata!![]()
![]()
С това което може да ти навредят лака и пресата е да ти нацьфти косата..за тва не е зле да си купиш и едни кристали за коса,ако ги използваш редовно няма как да ти нацьфти или исуши косата
скьпи са доста но за сметка на тва помагат много
Ok Mersi mnoo! 6te si kupq kristali i 6te probvam s lak za kosa!![]()
тва пък е толкоз смешноно както и да е... по темата
ми с гел, пяна ала бала
![]()
Let The BEAT Control Your Body