.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: котешко?

котешко?

НЕзнам дали тук е подходящия раздел, но ще я пусна тук, ако трябва я преместете
    та значи на повечето от вас сигурно ви е известно за котешката пикняяя.. бля е тва е ебати чумата... никога не се отмирисва поне така ми казват, но аз не мога да се примиря и ще търся помощ от всякъде котето ми се изпика в едни обувки и едни маратонки и са мирише та си е е*ало майката с кво ли не пробвах да я махна тая ш*бана миризма не става !
    смърди отвратително усеща се от далече даже... просто отврат.. та някой имал ли е подобен проблем и как се е справил с него?

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Ами котката на леля ми се беше изпикала в чантата й върху протмонето,но не знам как се е справила с миризмата.Знам,че много мирише обаче не знам с какво да ти помогна.Изпери ги няколко пъти с умекотител с по-силен аромат и ги дръж на простора повече време или не знам..
    I was lost and I'm still lost...

Това не го бях чувала.Пробай да престоят една вечер в леген с топла вода,омекотител и прах за пране
    Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me

Мега фен
    Град
    София
    Wanish эа килими Той е с много бълбоко почистване и исмуква всичко !Предполагам,че ще премахне аромата...дано де,пробвай.После едно пране и мсичко е окей.Дано помогне
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCkiNkiSs
    Пробай да престоят една вечер в леген с топла вода,омекотител и прах за пране
    Нали ако седат цяла нощ във вода ще се разлепат бе

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Пробвай да ги пуснеш в пералнята.хахаха

Супер фен Аватара на rakiQ
    ау ужас...затова мразя котки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си