- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стриптизьорки!
хора откаде да намера стриптизьорки!? каде ли не рових в интернет и не мога да намеря! ами трябват за рожден ден... спешно е! до 15.06 трябва да съм намерилаhelp
![]()
http://gift.bg/index.php?lng=&prod=540
Ама ми се струва, че търсиш от тези от магистралата, а не за 200 лв.
http://www.stripbg.com/ Приятно прекарване![]()
Тази е много грознаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да беше предложила по добра вместо да трупаш мнения с безсмисления си коментар!Първоначално написано от `Death`Whore``
1. Не ми крещи.
2. Не знам кой има 600 мнения за 1 месец...аз флуудя?
1.не крещя защото не пиша с главни букви а с удебелен шрифтПървоначално написано от `Death`Whore``
2.прочети всичките ми мнения и когато видиш мое безсмислено мнение по сериозна тема тогава ми се обяснявай
3.за да не съм офтопик http://ukazatel.gbg.bg/svobodno/erotika/uslugi/
...а тази тема е безумно сериозна. Да не говорим, че сериозните теми във форума, по които се пише в момента, са не повече от 5. И тези 600 мнения са в тях? Или просто пишеш по тъпите теми и се вживяваш, че пишеш все сериозни неща?
hodi v Kama Sutra na dundukov, ama imai predvid 4e 15 min striptiiz e 100 kinta![]()
Онази наистина е грозничка. Впрочем същата беше и във ВипБрадър, а може би се бъркам.
Шадоу, точно ти да го кажеш, е нееееееТи наистина си много забавен. Хахаххах аз и на ЛС ти го казах, ама реших, че ще се осъзнаеш малко.
Към автора: Уточни каква стриптизьорка търсите елитна или някоя, която проституира на улицата?
ако всички пишехме само в сериозните теми то всеки щеше да е с не повече от 50 мнения...аз поне "като флудя" както ти твърдиш гледам да влагам поне малко хумор та да се посмее малко народа а не само механично да трупам мнения така че спри спри да се заяждашПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Аз не трупам мнения механично, просто си убивам времето.
puuuuu,ama sa grozni...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Хаха тва жена или мъж е ...много е грознаааПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Гроздето е кисело!Първоначално написано от sinful`girl
![]()
Баце, платете на някое момиче от ващо даскало 100 кинта и работата е готова бе, тя веднага ше приеме ... кога ли пък ги е виждала толкова на цялоЗа какво ше харчите пари за глупости ... айде и успех
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Хахахха да де ама с перфектни цици и готино тяло пак е крокодил в лицето. И аз ако си набъскам силикон ще имам перфектни цици ....Първоначално написано от Kulio Gangstera
на стриптизьорките не им дават пари за да им гледат лицата....пък на който не му харесва нахлузва й един чувал на лицето и готовоПървоначално написано от sinful`girl
...важното е тялото
Първоначално написано от Sh@d0w
Хахахха на тебе ще ти е приятно ли да гледаш яко тяло с яки цици и с... ЧУВАЛ НА ГЛАВАТА![]()
![]()
Хахахха аз и нямам нужда от силиконПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
![]()
![]()
к-кой крещи? нищо не чувамПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()