- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA ILI PROTIV SEXA SUS PREZARVATIV ?
ZA ILI PROTIV SEXA SUS PREZARVATIV ?
NA MEN LI4NO POVE4E MI HARESVA BEZ PREZERVATIV !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
bez e po-priqtno,no sam na mnenie 4e bezopastnostta trqbva da e na 1-vo mqsto,ako vse pak majat e opiten i svar6va vinagi izvan teb sam saglasna-no bez predpazni sredstva risk vinagi ima i opastnostta ne e za podcenqvane
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
естествено че съм ЗАвъпреки че намялава молко удоволствието не виждам смисъл да се рискува да си лепнеш някоя болест
Моят мъж уж все се хвали, че винаги го е правил така и не е имало гафове, ама бившата му е правила аборт...
Вече и аз не знам. Моят лекар е против презервативите.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Sh@d0w
Не е нужно да лепнеш болест!Като ходиш с приятелката си 1-2-3-5 години само с презерватив ли ще го правите?Да не лепнеш болест?!Хм странно ... тук работата е малко на доверие и на сериозен партньор ... Аз определено съм на мнение, че без презерватив е много по-готино, но всяка двойка намира подходящия начин за тях.
Nie si go pravim bez prezervativ toi si svur6va nqkolko puti v men i taka ...smao 4e sme otdavna zaedno i polzvame predpazni sredstva...ne protivoza4atu4ni de...
Какви? Спирала? Не вярвам.
аз не твърдя обратното пък и авторката не е уточнявала дали става дума за сериозна връзка...така че се подразбира секса с презерватив попринципПървоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
Без презерватив ми харесва много. Но имам други неща, за които да се притеснявам, вместо да треперя дали няма да взема да стана мама в близките 9 месеца. За сега с презерватив - след време, ще видим...![]()
Със случайни партньори е задължително.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
ne ne spirala nito diafragma spokoino..Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ако момичето пие противозачатъчни и знам коя и каква е..БЕЗ
estestweno che bez prezerwatiw e dalech po priqtno,towa ne oznachawa che netrqbwa dase izpolzwa..spored men edinstweniq razumen wariant ako ne se polzwa prezerwatiw e partniora ti da e dulgo wreme s teb
Какво ме успокояваш? Как може да сте толкова безотговорни...разбирам да се прави секс без презерватив, но да се свършва вътре...дори по време на менструация...е малоумно.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от `Death`Whore``
Леля ми със спирала забременя ;) Не съм сигурна, че е много надеждно това ;)Ама то всяко правило си има изключения ...
Mila nie polzvame predpazni sredstva prosto ne e nito prezervativ nito spirala nito hap4eta...i e po4ti na 100% moje bi 99%-ne predpazva ot bolesti no az sum s nego ot mnogo vreme i mu imam doverie...i nqma problem da si svur6va v menПървоначално написано от `Death`Whore``
ne sum na 13 nito na 14 za da pravq glup[osti i da ne mislq za sebe si i bude6teto si!
Остава само 1 начин - чрез неща, които се разтапят във вагината.![]()
Po4ti poznaПървоначално написано от `Death`Whore``
mejdu drugoto sa mnogo dobri
![]()
Една съфорумка се оплака от тях, бтв...иначе съм се замисляла....
Ot kakvo po to4no se e oplakala?Първоначално написано от `Death`Whore``
против презерватив,ползвам хапчета
За сексът с презерватив съм. Не, че напосладък го правя със, де, ама аз съм на 22, а и пия противозачатъчни. Въпреки това той не свършва в мен. Обаче, ако си под 20-никакво такова без презервативи. Мама ли искаш да станеш?
За усещане, без на 100% е много по-приятно. Но иначе винаги със.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Razbira se,4e s1m ZA sexa s prezervativ!Ako si obi4a6 partniora udovolstvieto e s16toto ! Mn po-vajno e da se predpazvat 2mata![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!