- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ще кажете за това?
Та, какво ще кажете за това?
![]()
Харесва ми.Много е нежно..
6a kaja 4e rakata e kosmata
Ахахха. Да. И аз това го забелязах.Първоначално написано от Анонимко
Ох, само пеперудки са ми в главата и се чудя дали тва да не си го избацам на ръчичката :P
Qko e za kolko mangi e ?
Mnogo e Detsko , no naistina rukata i e kosmata..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Грозно и лигаво е.
I CAN'T GET NO SLEEP
На мен пък ми харесваПървоначално написано от mani4eto
Много си е яко даже
![]()
И КВО КАТО И Е КОСМАТА РЪКАТА АДЖЕБА?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Да! Това, че вие се мъчите с епилатор да махате през 2 седмици косми, които така или иначе са 3 на кръст, не значи, че космите са неестествени. Аз пък не ги махам и ми е все едно.Първоначално написано от Ice_Queen_
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хубаво е.![]()
Бтв, аз мисля, че това е татуировка от дъвка или чипс.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1во за космите има момичета,които не си ги махат,НО ПАК СА СУПЕР СЕКСИ!Я да млъквате с тия косми че ми писна от фръцли или фръцлиовци,дето си мият пишката на 2 дена,ушите си чистят на 1 седмица или им остава кир по врата..пф.![]()
А за тва - нее ,аз си мисля че просто някой е имал повече свободно време и си е РИСУВАЛ по ръката !Сладки са,ама не бих си направила такива.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
prekaleno decki sa
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Mn mi haresva!Super sladko e!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
сладко е, но е малко лигаво и повече прилича на рисунка...все пак ти си решаваш.
Детски? То нали всичките тука сме супер големи...
Я, хората за какви неща си мислят..а пък черинка си мисли за...пеперуди![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
simpati4ni sa!
бах ви маиката
дека ги видехте тея косми по горката ръка ве балъциииииииии
ima specialni boi za risuvane po tqloto e s tqh moje da se pravi sremenna ...no zavisi za kolko vreme q iskash ako za pove4e ot ...2/3 dena (nz kolko izdurjat teq boi) do kolkoto znam se pravqt vremenni kakto sep ravqt i obiknovennite s igli...Първоначално написано от Kisses{P}
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****