Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от HaTe`4aLgA
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от HaTe`4aLgA
Ne sym sigurna dali go haresvam napylno no imam simpatii kam nego. Mislq 4e i az ne sym mu bezrazli4na. Dori v4era kogato v kafeto s edna fr otidahme v toaletnata(tam nqmq myja i jenska) toi doide sled nas(se pak seki ako vidi 4i nqkoi drug otiva do WC bi iz4akal da se vyrne vaprosniq 4ovek i posle da ide). No uj si imal gadje ot edin dr grad deto e na okolo 40-50 km. I az ve4e nz kvo da si mislq... Ne sym sigurna dali me haresva, no mai ima nqkvi 4uvstva kym mene tyi kato mn pati ako sme nablizo edin s drug sym go vijdala da me zaglejda.
Определено щом е дошъл до кенефа е имал чувства: или му се е пикаело или му се е срала. Като те напъне понякога нямаш си и представа какви силни чувства са.
Az ne ti govorq za tezi 4uvstva!
ами откъде някой да знае ми кажи. Може би те заглеждал, дошъл след тебе в кенефа, при това ти си била с приятелка. Ние тука да не сме ясновидци. Защо не го попиташ? И ще ти каже.
ПС:Мен ако ми се ходи много до кенефа да не мислиш че ща чакам да са опраяш половин час, може и на него да му е било спешно
Em prav/a si ama kolkot do tva za kenefa: ma toi tragna vednaga sled nas, a moe6e da ide i predi nas kat mn dobre znai6e 4e 6e idem tai kat na visok glas sa karahme s moite fr koq da dode s mene, a moe6e i da dode sled nas..