- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- lignq i 4uvstvo za humor?
Zdr, nz temata dali e za tuk! vsu6nost ne znam i za kude e.. vuprosa mi e kakvo e da ima6 4uvstvo za humor i da si zabaven, bez da si ligav? ili kakvo e lignq i humor? az li4no tolkova sum zabavna 4e ne spiram da se ligavq xahx i qvno tva drazni nqkoi hora ta pitam prosto informativno! nqma da povliqe osobeno mnogo tazi tema na durjanieto mi no vse pak iskam da znam kvo e otno6enieto i kvo mislite po teq dve ne6ta! danke {}
смятам, че е тъпо постоянно да си лигав - това показва, че си още малък и не знаеш кога и как да се държиш. също така показва, че искаш да привлечеш вниманието на другите по тъп начин. Аз бях лигава в 6-ти и 7-ми клас... сега съм лигава (даже тая дума е малко сила) само понякога.. просто когато ми е забавно.
Границата между лиготията и чувството за хумор е много тънка и често пъти,несъзнателно я преминаваме.Нормално е на моменти да си в приповдигнато настроение,но не и да бъде перманентно лигавото ти поведение.Така,човек изглежда в очите на околните лекомислен,недорасъл,неспо собен да прави важни житейски избори.Просто,някак си не е приятно нон стоп да си близо до човек,който постоянно му е весело,к и да речем в моменти когато на теб ти е кофт и той да не спира да се хили.Супер,нелофка ситуация.Другата крайност е прекалено сериозния човек,който не умее да забавлява както себе си така и хората в обкръжението си.Всяко нещо е хубаво,но в определени граници,които ние самите,трябва да си създадем.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Както каэа Цвети-границата между личнята и чувството эа хумор е доста тънка.Това е така на 100%,но само при тийнейджърите.В това няма нищо лошо,нормално е.Но найстина от време на време става досадно и банално.Просто от всяка шега се прави голямааа тема и се почва един смях,абе лигава история.Естествено не отричам ,че и аэ съм така,даже доста честоЕми весело ми е
!Важното е хората около теб да раэбират хумора ти ,а не да си като Къци и сам да си се смееш...
[size=7][b][u]fosse cos
mnogo blagodarq za otgovorite! problema e 4e to4no tazi tunka granica moje bi q previ6avam, osobeno naposlduk 4st4i4ko, no az li4no se use6tam koga da spra, i ne vinagi sum ligava prosto iskam da zabavlqvam horata i s eradvam kogato gi razsmivam! i seriozna moga da buda i ligava. problema e 4e nemoga da razgrani4a osobeno mnogo dvete ne6ta lignq i 4uvstvo z ahumor... blagodarq vbi
mnogo blagodarq za otgovorite! problema e 4e to4no tazi tunka granica moje bi q previ6avam, osobeno naposlduk 4st4i4ko, no az li4no se use6tam koga da spra, i ne vinagi sum ligava prosto iskam da zabavlqvam horata i s eradvam kogato gi razsmivam! i seriozna moga da buda i ligava. problema e 4e nemoga da razgrani4a osobeno mnogo dvete ne6ta lignq i 4uvstvo z ahumor... blagodarq vi {}
Важното е лигнията да се лее и шоуто да става кво ти пука за другите!?
Един живот жвеем.
Light The Universe
^и дай да изпростеем?
Е тво ме накара да се эамсиля бтвПървоначално написано от Valar
Супер правилно!!!!
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ам може да си забавен и без да се лигавиш и правиш на идиот![]()
хъхъ..
Жено, чувството за хумор и приповдигнатото настроение са далееееечни неща. Можеш да си супер сдухан по някакви си причини и пак да си имаш чувство за хумор.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
хора с чувство за хумор > all
A това, че авторката се насира от лигня изоооооообщо, ама изоооообщо не значи, че има чувство за хумор. Даже най-вероятно е просто тъпа лигла и само на нея й е весело, но не и на останалите.
Saatana vittu perkele hate crew!
Boot super si ;D
Много точно!!Подкрепям!Време е да спрем да мислим за другите и да си живеем както на нас ни е добре без да се интересуваме от хорското мнениеПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
абе по мое мнение си има разлика и то не малка.дори може да се каже 4е са мн разли4ни,защото както от 1 страна вси4ки оби4ат хора с 4увство за хумор,от друга пък вси4ки се дразнят на лигните.
има мн слу4аи когато супер лигави хора нямат никакво 4увство за хумор и нз...може би им е нещо като комплекс и така искат да станат и те интересни,център на внимание и т.н.Но ло6ото е 4е постигат обратен ефект и от безпределната си лигня не могат да забележат 4е стават за смях.еми нз някак си трябва да се оту4и6,4е е мн досадно пък и някои хора/с 4 за хумор!/ оби4ат да се ебават то4но с такива/лигави хора/.хората с хубаво 4.за хумор винаги ще могат да ги направят за смях,да ги иронизират и т.н.,а на лигните им остава само да слушат и да умират от срам
Първоначално написано от Valar
![]()
има мн слу4аи когато супер лигави хора нямат никакво 4увство за хумор и нз...може би им е нещо като комплекс и така искат да станат и те интересни,център на внимание и т.н.Но ло6ото е 4е постигат обратен ефект и от безпределната си лигня не могат да забележат 4е стават за смях.еми нз някак си трябва да се оту4и6,4е е мн досадно пък и някои хора/с 4 за хумор!/ оби4ат да се ебават то4но с такива/лигави хора/.хората с хубаво 4.за хумор винаги ще могат да ги направят за смях,да ги иронизират и т.н.,а на лигните им остава само да слушат и да умират от срам+1A това, че авторката се насира от лигня изоооооообщо, ама изоооообщо не значи, че има чувство за хумор. Даже най-вероятно е просто тъпа лигла и само на нея й е весело, но не и на останалите.
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Аз се лигавя,да,но мисля ,че всички около мен разбират ,че аз мога да бъда и сериозна.и честно казано напоследък тоолкова ми пука за мнението на останалите ,че няма накъде повече^^ Демек не ми пука :Р
Когато поискам мога да бъда сериозна.И сериозна да съм,пак ми харесва.Аз съм странна![]()
баба ти е странна
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
sb въпроса не е да преминава6 постоянно от 1та до другата краиност.трябва да балансираш,защото наистина е глупаво и смешно да си сериозна и изведнъж да по4не6 с лигавщините,и обратното.пък и ако сега не ти пука за 4уждото мнение,като запо4не6 да ставаш голям дразнител за хората 6е ти запука
sb въпроса не е да преминава6 постоянно от 1та до другата краиност.трябва да балансираш,защото наистина е глупаво и смешно да си сериозна и изведнъж да по4не6 с лигавщините,и обратното.пък и ако сега не ти пука за 4уждото мнение,като запо4не6 да ставаш голям дразнител за хората 6е ти запука