.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated:Постинор Дуо най-доброто противозачатъчно ли е?

duo nai dobroto protivo za4atu4no li e spored vas?kak mislite koi ste polzvali?spodelete

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Град
    bulgaria
    ve4e ne se predlaga v aptekite

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    кой пък ти е казал че постинора е противозачатъчно..
    Той се пие само ако е станал гафа ....а не за да не забременееш+това вече не се предлага в аптеките .на негоово място има Ескапеле което струва 30-тина лева..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

gost

a kakvo e nai dobroto?

Град
    най-доброто не се избира като бонбоните.. ягоди или банан
    Компетентен в тази облас (лекър- гинеколог) ще те прегледа и ще ти изпише най-подходящите за теб и твоя огранизъм.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Защо вече не предлагат Постинор? Аз последно като го пих супер здраво ми разбъзика хормоналния баланс, добре че се усетих бързо и издебах да отида на лекар. В резултат на разбъркания хормонален баланс бях получила киста на единия яйчник. За щастие се повлиях от медикаментното лечение и не се наложи да ме оперират.
    Но определено Постинора, макар и ефикасно средство, като стане гафа, не е препоръчителен контрацептив. Това е само инцидентна предпазна мярка. За младите момичета най-добрият контрацептив си остават презервативите. За тези с постоянен партньор и препоръчително поне над 18 години - противозачатъчните. Аз лично започнах да взимам такива в края на 19тата си година и засега съм доволна, макар че и те не се идеални ( не от гледна точка на предпазването, колкото затова, че имат странични ефекти)
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Леле.Абе пиклиииииииииииииииииииии ииииииии.На по 10-12 години ше ми праите секс!Ти знаеш ли какво е противозачатъчно и какво му е действието???!!!А знаеш ли,че Постинор Дуо не е противозачатъчно,а спешно хапче?!Е,явно не знаеш.
    Значи мога да ти кажа,че противозачатъчни се пият само по лекарско предписание,защото за всеки организъм различни противозачатъчни са подходящи.Демек,преди да си се консултирала с лекар,недей да взимаш нищо!
    Второто,което мога да ти кажа е,че спешното хапче(т.е. Постинор,за което питаш) не трябва да се пие ако няма наистина наложителна необходимост.То се използва при скасан презерватив,изнасилване или нещо такова.Но е изклиучително вредно и затова не се използва като противозачатъчно!!!!!
    Айде кат пораснеш и научиш повече,тогава води полов живот!

Супер фен
    V4era hodih v aptekata za prezervativi i mom4eto pred mene iska6e Postinor Duo,a aptekarkata mu obesni,4e ve4e nik1de go nqma,dori nqma6e 1 broika za nego,toi poiska Eskapel,a i nego go nqma6e....kvo praim?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Леле.Абе пиклиииииииииииииииииииии ииииииии.На по 10-12 години ше ми праите секс!Ти знаеш ли какво е противозачатъчно и какво му е действието???!!!А знаеш ли,че Постинор Дуо не е противозачатъчно,а спешно хапче?!Е,явно не знаеш.
    Значи мога да ти кажа,че противозачатъчни се пият само по лекарско предписание,защото за всеки организъм различни противозачатъчни са подходящи.Демек,преди да си се консултирала с лекар,недей да взимаш нищо!
    Второто,което мога да ти кажа е,че спешното хапче(т.е. Постинор,за което питаш) не трябва да се пие ако няма наистина наложителна необходимост.То се използва при скасан презерватив,изнасилване или нещо такова.Но е изклиучително вредно и затова не се използва като противозачатъчно!!!!!
    Айде кат пораснеш и научиш повече,тогава води полов живот!
    Хм да, днешните деца са опасни. Ако един ден имам дъщеря, ще започна да се опасявам за девствеността й от 10ия й рожден ден...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    V4era hodih v aptekata za prezervativi i mom4eto pred mene iska6e Postinor Duo,a aptekarkata mu obesni,4e ve4e nik1de go nqma,dori nqma6e 1 broika za nego,toi poiska Eskapel,a i nego go nqma6e....kvo praim?
    xaxaaxxaax ama kak spomenava za kakvo tochno e xodila "hodih za prezervativi" xaxaxax leleeeeeeee

Град
    е може просто в тази аптека да няма ескапеле но иначе сега е то..вместо постинора които беше 10-12 лева ся който не му мисли ще си дава по 30 лева

Guest
    eskapele osven 4e e skap ami i ne e efektiven

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Постинор Дуо не е противозачатъчно в истинския смисъл на тази дума. Освен това вече не се продава в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си