.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: opasno li e

Hybrid View

Guest

opasno li e

Hora predi malko sfarshih na moito gadje analno ima li opasnost ot zabremenqvane

Guest
    Не

Guest
    dosega sam svar6val na 2-3 gadjeta analno i ne sa zabremeneli,prosto zadnika nqma vraska s qi4nicite.ne si li u4il biologiq

Миии...има голяма вероятност да забременее да не казвам 100% че е бременна вече ..бягай до аптеката за тест
    ---Много е зле тоя народ
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

хахах мале....
    Естествено, че неможе да забременее от къде ти хрумна?

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Може да забременее само ако сперма попадне във влагалището. Т.е не може!!!
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

ne moje mn qsno hora v red li ste ?
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    Варна
    Не може
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен
    Да, има опасност от петзнаци...

Разбира се, че няма как да забременее...

как ще и свършиш анално ве...леле ман ти не си ли слушал за хип,спин и прочие?Я порови малко форума...леле
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Олеее...
    Не няма опасност

Чудя се аз...след като не си сигурен дали е безопасно, защо свърши там? Тъпи деца.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: opasno li e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hora predi malko sfarshih na moito gadje analno ima li opasnost ot zabremenqvane
    Никаква

Град
    България/Пловдив

Едва ли би забременяла от там но все пак си смятам че шанса да Не забременее от там е 99.9% и 00.1% давам за шанс да забременее ако по някаква вероятност попадне семенната течност от Анала ...
    We all die ...some day

Град
    В болницата

Опасно е. Възможно е полонката Ви да забременее и да ви се роди изрод, кръстоска между дългоопашата маймуна и носорог. Препоръчвам Ви, в такъв случай, да го кръстите Гецо, Сачко или в краен случай Теко, за да може да се отличава от другите изроди по улицата.

С уважение, д-р Съветков
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

Няма такава опасност.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Вземете се образовайте малко, преди да правите, каквото и да било! Няма опасност...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Изключено е да забременее

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма такава опасност.

Има опастност след ядене на озеленен фасул и чесън да изкочи някой неканен течен гост,но вие не се притеснявайте.Измийте задните части в биде с кислородна вода.

Moderated by krem4et0
    т.9 от Правилника!
    I'm good at everything...except stomatology.

Мунчо
    Guest

Малеее....

Много сте зле! Личи си, че теорията ви е повече от практиката. Когато свършваш анално има риск от забременяване, който не е съвсем пренебрежим, защото семенната течност не си стои в задника, мили деца. Ако след акта момичето се е извъртяло в определена посока, е възможно част от течността да попадне във влагалището. Това не е чак толкова екзотична хипотеза, колкото си мислите. Малките бели човечета не умират веднага след като се изстрелят в пространството. В този смисъл, не е лошо да се ползва презерватив и при анален секс, вместо да си въобразявате, че е напълно безопасно.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    А на теб, другарю Мунчо, мозъчните ти клетки са по-малко от годините ти. Да се стече сперма от ануса върху устните не може да доведе до забременяване. Нужна е дълбочина на проникване, нужна е концентрираност, точен период от месеца и много, много късмет, за да се забременее. Иначе повечето от юзърите ни отдавна да са родители (което си е един малък кошмар за мен)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

Поередната ебавка .....

sxdcx
    Guest

sxx

brat ti maloumen li si be .dobre 4e pone si se setil da pita6 da ti obqsnat horata tyka . za anatomiq na 4oveka 4uval li si i az ne sam y4ila boilogiq ama pone tva go znam tq i tvoita mai ne e naqsno s teq raboti pakkato znae6 de da brakne6 dobrei))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си