.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Normalna li sam?MAi ne

Naposledak neshto mi ima i ne moga da jiveq normalno-vseki den kato otida v u4ili6te i se zaklu4vam v nqkoi kenef i sedq taka vsqko mejdu4asie. Smqtate li 4e mi ima ne6to Po-kasno shte vi obqsnq shto go pravq no bi li moglo da se s4ete za postapka ot zdravo stapil na krakata si 4ovek?

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз пък сядам на един шкаф и размишлявам...
    Ами май не е нормално всяко междучасие да се заключваш в кенефа, освен ако нямаш рядко щастие... кажи защо го правиш поне...

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам, може би не е нормално.Все пак не е ясно защо го правиш.

Guest
    Emi malko e stranno,no vse pak.Spored men nedei da se zatvarq6 v sebe si i utre kato otide6 na daskalo po-dobre vzemi nqkoq priatelka tq da ti pravi kompania.Az taka pravq i daje moga i prez golqmoto mejdu4asie da stoq tam. :P :P :P

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Normalna li sam?MAi ne

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Naposledak neshto mi ima i ne moga da jiveq normalno-vseki den kato otida v u4ili6te i se zaklu4vam v nqkoi kenef i sedq taka vsqko mejdu4asie. Smqtate li 4e mi ima ne6to Po-kasno shte vi obqsnq shto go pravq no bi li moglo da se s4ete za postapka ot zdravo stapil na krakata si 4ovek?
    А това защо го правиш?

Guest
    AMi v novo u4ili6te sam ot tazi godina no horata nqkak si ne uspqha da me razberat po pravilniq na4in ne pojelaha da me opoznaqt i to i az ne znam za6to i vmesto tova zapo4naha da se otnasqt adski grubo s men,da me obijdat,butat i tn i tova mi deistva ujasno depresira6to da me polzvat za da se gavrqt samo s men i za tova se zaklu4vam

Град
    blaa
    xXQXQ zapochni da se pravish na interesna da vpechatlqvash s novi neshta s xorata govori dori i da ne te slushat , she zapochnat da te slushat . pravi gospojite za smqh sled tfa gi karai da te ispitvat i iskarvai shestica .. ako smqtash che si krasiva i umna edva li nqma da te haresat i drugite ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Guest
    draj se kato nepokist badi pi4 i hora okolo teb 6te sa takiva , pokaji im 4e ne si slaba. spored men te prodalgavat da pravqt tova za6toto vijdat 4e im se vrazva6 ne badi mi6ok izqvi i sebesi pokaji kakva si dori i te da ne te slu6at i tn.... povqrvai mi napravi go

мн е гадно шото е ново у4илище. то да беше 7ми клас и ако щеше да се махнеш... странно е това което правиш, но като 4ух при4ината и те разбирам... но все пак това може да ти даде само още поводи за подикравка! по добре се разхождаи някъде на двора или около у4илище през между4асията
    4ао

Guest
    Прави се, че не ги чуваш и не ги забелязваш. Когато ти кажат нещо, пробвай да ги затъпиш.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi tova ne mi zvu4i mnogo normalno.A ne trqbva v nikakav slu4ai da im pozvolqvash da se darjat s teb taka.Pokaji malko harakter i im dai da se razbere 4e ne si im nqkakva igrachka!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

4ovek ne se tormozi tolkova mnogo
    az go praveh s16toto ama vidqh 4e nqma polza ako nqma6 fr ot klasa nameri nqkoi izv1n klasa po golqma ili po malka...(pedpo4ita se po golqma ) kogato te vidqt sama v koridora ti stava gadno i za tva se zatvarq6 nali...nedei taka ako o6te sega se predade6 to o6te 4 godini tr da gi t1rpi6 teq hora...stegni se nameri nqkvi priqteli kvito i da sa nemoje6 da kaprizni4i6...usmihni se na sveta kvo p1k kat ne te haresvat mainata im psuvai gi kolkoto ti du6a iska...samo ne se predavai po toq na4in....tr da si silna samo tva e spasenieto i da znai6 4e tva e samo period 6toto sled vsi4ko lo6o idva vsi4ko hubavo...spodelqi s nqkoi kak se 4uvstva6 moje da ti se stori sme6no ama az kazah na maika si 6tot nqmah nikoi drug...malko me uspokoi(ama ne ti prepor14vam da spodelq6 na maika si posle s meseci me pita dali s1m dobre makar 4e me vijda 4e se usmihvam na sveta sled kato vs se opravi...) ama se pak ako ima6 nujda i spodeli...ti si preceni kakto iska6...uspeh i ne zabravqi
    Вярвай в трудни моменти, смей се когато тъжиш,
    лесно е глава да отпуснеш трудно е да победиш.

Не се интересувай от това,което говорят зад гърба ти!Нали вървиш пред тях - нека гледат гъза ти!!!
    4ay i uspeh
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    AMi v novo u4ili6te sam ot tazi godina no horata nqkak si ne uspqha da me razberat po pravilniq na4in ne pojelaha da me opoznaqt i to i az ne znam za6to i vmesto tova zapo4naha da se otnasqt adski grubo s men,da me obijdat,butat i tn i tova mi deistva ujasno depresira6to da me polzvat za da se gavrqt samo s men i za tova se zaklu4vam
    Gre6kata ti e bila o6te v na4aloto trqbva da si bila sas tezi ka4estva kato si na novo mqsto samo4uvstvie -v umereno koli4estvo
    lubopitstvo da opoznae6 drugite
    da ne se dyrji6 nadmenno
    da uvajava6 sebe si A NE DA SE ZATVARQ6

Sega popravi tazi gre6ka basi s visoko DIGNATA GLAVA dokaji se pred sebe si i drugite i NE STOI V KENEFA i potyrsi i oceni koi sa istinskite ti priqteli........e tova ako me poslu6a6 men i ostanalite koito pi6at 6te ima efekt
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си