- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое от двете?
Здравйте.Пак ще ви занимая с малките си проблеми , но този път наистина ми трябва съвет.Значи срещала съм много такива случеи , но немога да си направа извод за самата себе си , затова ще помоля да дадете своето мнение.Значи приятелят ми е с една година по -голям от мене (7-ми клас) и сега се чуди дали да кандидатства в моето училище или да си остане в неговото.Много искам да сме заедно...защото след време няма да имаме толкова време да се виждаме и т.н. Секи със своите проблеми.Мислих , че ако той дойде в моето даскало...аз да не кандидатствам ами да си остана до 12 клас там...заедно с него , защото наистина неискам да стигнем до там - да с виждаме по 2 пъти в месеца.Другата възножност е да кандидатствам в училището , в което искам , но по този начин няма да имаме толкова време заедно и сега се чуда кое да избера - образованието или приятелят ми...вие как мислите.Кое бихте избрали и защо? Мерси предварително...![]()
Аз лично бих избрал образованието.Първоначално написано от BebeTooOoo
Обраэоването
[size=7][b][u]fosse cos
kolkoto i da go obi4a6 spoded men e po-dobre da izbere6 obrazovanieto!!! za6toto sega si edva 6 ili 7 klas, vs ti se vijda rozovo i si misli6, 4e cql jivot 6te si s tova mom4e. e ako e taka super, no ako ne e ....zapi6i se tam, kadeto iska6 da u4i6, a toi ako te obi4a istinski 6te te razbere
:P
Образованието е най - важно .. всеки да влиза, където иска, защото 7-ми клас е фундаментален за избора ти в живота по - нататък, ако имаш високи амбиции различни от продаване на банички. A, че няма да се виждате много често, не е голям проблем. Стига да се обичате.
Защо да не се виждате често, дори и да сте в различни училища?Е, да, няма да се виждате всеки ден, но от друга страна това е добре.Като се виждате всеки ден има риск да си омръзнете, а така повече ще искате да се видите и да си липсвате.
По-добре влез в училището, което ти харесва...А и вие няма да се виждате два пъти в месеца.Едно, че сте от един град, а и все пак има събота и неделя най-малкото...
Много благодаря на тези , които дадоха мнение...и аз мисля , че трябва да избера образованието , но нещо се ме спира...
И аз съм на същото мнение,защото сега може много да се обичате,но в далечното минало да 12-ти клас толкова много неща ще се случат,може и да се разделите,което естествено не ти го пожелавам...и тогава да си осзнала грешката си.Пък защо да не можете да се виждате извън даскалото? Какво ви пречи?Не знам..според мен е по-добре да си кандидатстваш за училището,което ти искаш. Пък и 100% сигурно ли е,ако той кандидатства,че ще го приемат точно в твоето училище. Колкото и да си добър, на един такъв изпът всичко може да се обърка. Както аз имах само петици и шестици на пробните на истнискиа изпит изкарах 3.250 така,че няма гаранция че ще влезе точно в твоето училище.Първоначално написано от koalka
мила,ти си едва 6-ти клас,доколкото разбрах.Най-добре е да се реализираш,да станеш личност.То и без тва ти е рано.Знам,че възрастта няма значение и може да го обичаш истински.Но не си пропилявай будещето.По-добре да станеш личност,с образование,отколкото да се хвърляш в любовни пориви.Тва от мен.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ОБРАЗОВАНИЕТО...ако приятеля ти те обича толкова мн че да сте заедно до 12 клас че и повече значи трябва да знае кое е важно за теб а образованието е наистина мн важно...пък и тва че сте в различни училища не значи че няма да се виждате...една ОГРОМН част от двойките са в различни училища и тоа никога не ги е спирало...щом с еобичат хората...![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Първоначално написано от BebeTooOoo
Като гледам още си малка. До 12 клас ще се скарате 100% така че по добре избери образованието докато още ти се учи. Има време за любов и такива работи.
Кандидатствай си там където искаш!Това е образованието ти все пак.Ти си твърде малка, за да си правиш чак такива планове това са глупости.Ще се скарате после ще съжаляваш и ще искаш да се махнеш.Преди направих подобна глупост за която още ме е яд...
vsi4ko ama vsi4ko mije da stane do 12 ima mn vreme a pak i vie sega ste o6te 7 klas.sega vsi4ko e samo edna trapka koqto sled vreme 6t eotmini.pomni mi dymata.po dobre izberi obrazovanieto.ako naistina darji na teb nqma nikakvo zna4enie dali 6te se vijdate 2 pati v meseca ili vseki den.ako darji na teb i ti na nego 6te ostanete zaedno.kasmet![]()
Хмм... А неможете ли да кандидатствате в някое друго очилище заедно
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Образованието избери!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Образованието. Н е се знае колко време ще сте заедно, а ако направиш нещо, което не искаш или не направиш това, което искаш, може би ще съжаляваш винаги.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ест че образованието,още си мъничка и с твоя приятел ще се скарате докато станеш 12 клас тъй че по-добре избери образованието ;]
Obrazovanieto !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да си кандидатства където иска рано или късно(ще прозвучи гадно ама кфо като)ще скъсате..и нема да искате да се виждате капиш?!
Мисля че е по - добре са избереш образуванието!Така или иначе до 12 клас сигурно ще се скарате.
момиче
земи се стегни
искаш или не вие ще скусате ако не тази година догодина и ще е още по -тъпо
ходи да учиш
ако гаджето те обича (сигорна сум че не е така защото в 6 или 7 клас не изпитваш любов , а само някво влечение)
тъи че ходи да учиш и ставаи човек
П.П
за да питаш значи вече си рещшила но се страхуваш дали си права
Определено образованието. Първо защото в тези времена ако нямаш образование си за никаде и също така защото дори и да се обичате много си на такава възраст, че утре може да ти хрумне(или на него) че вече не го харесваш и искаш да си с друг и тогава можеш да съжаляваш. Пък и това че не сте в едно у-ще незначи че няма да се виждате се пак ще сте в един град.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Образованието е хубаво нещо, но от училище до училище няма голяма разлика, освен ако не е математическа или езикова гимназия. А всъщност ако влезеш в такава гимназия, ще е наистина мъка...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Я му заеби майката на момчето. След 2 седмици може и вече да не си с него, но разликата дали ще попаднеш в елитно училище или ще си останеш в скапаното е голяма. Най-малкото ще смениш компанията с далеч по-успяла такава. А каквато е компанията, такъв е и човека. И все пак изобщо не сигурно дали ще влезеш някъде изобщо, нали?![]()