Цитирай Първоначално написано от koalka
Защо да не се виждате често, дори и да сте в различни училища?Е, да, няма да се виждате всеки ден, но от друга страна това е добре.Като се виждате всеки ден има риск да си омръзнете, а така повече ще искате да се видите и да си липсвате.
По-добре влез в училището, което ти харесва...А и вие няма да се виждате два пъти в месеца.Едно, че сте от един град, а и все пак има събота и неделя най-малкото...
И аз съм на същото мнение,защото сега може много да се обичате,но в далечното минало да 12-ти клас толкова много неща ще се случат,може и да се разделите,което естествено не ти го пожелавам...и тогава да си осзнала грешката си.Пък защо да не можете да се виждате извън даскалото? Какво ви пречи?Не знам..според мен е по-добре да си кандидатстваш за училището,което ти искаш. Пък и 100% сигурно ли е,ако той кандидатства,че ще го приемат точно в твоето училище. Колкото и да си добър, на един такъв изпът всичко може да се обърка. Както аз имах само петици и шестици на пробните на истнискиа изпит изкарах 3.250 така,че няма гаранция че ще влезе точно в твоето училище.