- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- luft mejdu krakata
imam luft mekdu krakata izob6to neiskam da go imam kajete mi kakvi uprajneniq moga da pravq za6too sam 4uvala 4e ima nqkavi uprajneniq i pomagat.. :S i sam devstvena.. da ne da kajete 4e ot ebane e stanalo teiaide mersi predvaritelno
![]()
хмм, няма спасение, не е приятно, но го приеми... факт![]()
Nqma nikakvi uprajneniq za mahane ili pribirane na luft!Prosto krakata sa ti krivi qvno i nqma kak da go opravi6 tova!P1k i aidq sq kvo ti pre4i?!?Spox kato se ebe6 6te stane o6te po-golqm![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ne se pritesnqvai ot tova kak izglejdash![]()
Ахахахах е това ме убиПървоначално написано от Aaawayyy
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
е със сигурност я успокоиПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
abe ei ne sa mi krivi krakatadaje sa mn pravi prosto gore sam po 6iroka no imam i luft...
![]()
dam kat se proebe6 6a ti stane o6te po golqm.. abe pogleni go ot dobrata strana sig si po 6iroka.. 6ti e po udobnoina4e nqma kak da go oprai6 .. xodi s poli (po dylgi i 6iroki (imam predvid do kolqnoto ne kat na baba mi))
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Не е болка за умиране.Но можеш да пробваш да напълнееш малко....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ЕМи и аз не съм чувала за такива упражнения.Но какво пък толкова...на мен пък не ми се вярва да ти стане по-голям : )
Дай да станеш свиня, заради някакво разстояние между крачетата. Не мисля, че е голям проблем - просто го приеми. Да не би да си ходила на езда? Защото от седлото така става, знам от личен опит..)
да ти имам проблема...я си живей спокойно и не се впрягай за такива незначителни неща :PПървоначално написано от MaG1to
абе, кво е луфт?!?!?!?!?![]()
a какво е луфт?
hm nz i az imam ama me kefi taka krakata mi izglejdat po slabi i t.n i tva 4e ima6 luft ne uzna4ava 4e krakata ti sa krivi a 4e sa po slabi prosto takava ti e strukturata...pone taka mislq az moq si go haresvam :P xax
Hm...ne sam 4uvala za takiva uprajneniqNo pyk kakvo ot tova 4e imash luft?Takava ti e strukturata na tqloto i tova e.Nqma losho.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
da be shto da e grozno...i az imam luft...krakata sa mi po-slabi i opredeleno mi haresva...ot sporta stava oshte po qko...stegnati muskuli, slabi kraka, kvo te byrka che imash razstoqnie m/u tqh...i da ti kaja vyv fitnesa naistina ima uprajneniq za vytreshnata chast na bedroto, pomagat..
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
това май си е от самата костна система и структура