.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Figural slim

Град
    Квартала

Figural slim

Някой ползвал ли е Figural slim ? Моля ви каже ми имали ефект или не, и ако някой знае колко струва
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Re: Figural slim

Цитирай Първоначално написано от Green_Moon
    Някой ползвал ли е Figural slim ? Моля ви каже ми имали ефект или не, и ако някой знае колко струва
    Кое?

Май никой не го е ползвал Съжалявам мацка.Пробвай и ще видиш как е
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не съм,но невярвам много,много да действа!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

А тва кво е .........

Ми доколкото знам някви хапчета за отслабване.
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Супер фен
    Хахаха тези неща хич не ги бива,само се чудят какво да измислят за да подведат хората и да им земат паричките..нз но аз не мисля че действат
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Дам,съгласна съм с Lorraine!

veronikafm
    Guest

figural

az pih Figural i sam dovolna. namali mi zna4itelno apetita. osven tva otslabnah 3.5 za 1 mesec.razbira se ograni4avah i qdeneto.

veronikafm
    Guest

figural

zabravih da kaja 4e si go vzeh za 15.50, no sam go vijdala i za 15.00

Град
    У нас Си (=

Re: figural

Цитирай Първоначално написано от veronikafm
    az pih Figural i sam dovolna. namali mi zna4itelno apetita. osven tva otslabnah 3.5 za 1 mesec.razbira se ograni4avah i qdeneto.
    Освен тях си ограничила и яденето и си отслабнала само 3.5 за 1 месец Ако не ограничаваш яденето си ( нямам предвид да ядеш като прасе и т.н.) , но ядеш до към 3-4 следобед и после най-много някакъв плод и пиеш повече вода ще отслабнеш повече за месец и без хапчетата.

veronikafm
    Guest

figural

zdraveite pak. iskam da kaja 4e sam 4ela mn materiali za otslabvane i v po-serioznite takiva se kazva, 4e trqbva da se otslabva s ne pove4e ot 3-4 kg na mesec. ina4e ima opasnost za zdraveto.
    a 6to se otnasq do ograni4avaneto ot hrana, sam se vazdarjala da qm 6okolad i sladoled i ne sam se li6avala ot osnovnite hraneniq prez denq. taka 4e produktat si go biva (Figurala). osven tova zna4itelno namalqva apetita.

И си тровите организма само за да отслабнете? Потискането на апетита е вредно, не сте ли се замисляли? Като че ли хапче да потиска чувството, че ви се пишка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си