Здрасти И аз съм се питал много пъти как да се преобщя към дадена ситуация, как да стана център на внимание, как всички да ме знаят и така и така.
Миналата година бях намерил формулата на успеха.Или можеби е било заради класа все пак 4-ри години бяхме заедно.Тая година обаче не се получава.Кво да се прави.
Но както казват старите:"Никога не е късно да станеш за резил".Ако го нямаш вътрешно да си лидер или човек с такива качества трудно е да станеш.Тая година даже и не се опитах да взема такава позиция.Просто не при всеки и навсякаде става така.И ако ти неси такава значи, че просто няма как да станеш такава от самосебе си.То трябва да ти идва отвътре, иначе пресилените неща не са хубави.Хора който се правят на гъзари, с ланци, телефони и темподобни глупости не се издигат бързо в очите на хората.
Аз лично отворените момичета не ги харесвам.Нямам на идея как ще тръгна с някоя която прави по-големи глупости от мен.Тъй, че тук идеята е ти да се харесаш а не другите теб.
Надявам се да ти е станало ясно за какво говоря щото ми се спи много и немога да мисля.