- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Tova lqto na selo.......
Tova lqto na selo izchukah 3-tata si bratovchedka, tochno vlizah kazarma a tq e na 16 godini, moga da kaja che tq me prelusti, ottogava se vijdame s neq i se chukame redovno....iskam da popitam znachi neinata baba i moita baba sa sestri, tova si e normalna vruzka ili ne, zashtoto mi kazaha che da chukash bratovchedka si e vse dno da chukash sestra si..pak povtarqm tq mi e 3-ta bratovchedka?Inache az sum ot Shumen, a kazarmata karah v pleven!Bratovchedka mi e ot edno Dobrichko selo...
Гадно е. Вие имате кръвна връзка, не вярвам тя да е единственото момиче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Прави каквото искаш но това е извратено...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Дефакто няма лошо. Родиткелите на ед9ни ми трети братовчедки са трети братовчеди помежду си и на момичетата нищо им няма.
кога па дойде лятото, кога излезе от казармата и кога се чукате редовно !?мисля че лятото започва от около 22.06. или там някъде
и ако баба й е сестра на твоята баба не сте ли втори братовчеди !?![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
втори са ако е такаПървоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
щом е 3та не вАжи,чукай си я
Каде го пише...Първоначално написано от Kulio Gangstera
Що се отнася за роднинските връзки вскички сме роднини... АДАМ И ЕВА братоооо.. кво са... оня Буш ми е роднина... чак ми иде да си пръсна кофата... аа и САДАМ...![]()
![]()
![]()
Немам Подпис...
xaxax bahti fena .. sho ne ischukash i baba si , nishto che ste s edna kruf![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
toi da nqq se jeni za neq da si 4uka i tolkoz
vapreki 4e sa po-dale4ni bratov4edi pak e gadno![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Вече трети братовчеди не сте чак толкова близки, но лично аз не бих го направила.Няма да ми е приятно хич.
Това поредната тема ебавка ли е?
Какво като е 3-та братовчедка?Пак ти е роднина.
Първоначално написано от sasha_90
bassi tapoto
ta vie ste 1 kruvkak moje
bravo,bravo varha na tapotiata=D>
za tebe nema li drugi momi4eta
abe idiot dolen,ne ste treti a 2-ri,nali babite sa wi sestri,togava bastite ili makite vi tam sa si 1-vi,a vie ste vtorite.........Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ti si egati i typi ei...ama 4ukai si q ,atom iskash....nali ve4e ste go pravili......
Оффф. Абе вие чувате ли се. 3ти братовчеди се женят пък вие за едното чукане. Няма нищо.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Ееее стига бе,дори и 9-ти братовчеди да сте,все пак сте роднини!! Гадно е ...![]()
Оффффф бе идиоти ли сте верно 2-РИ БРАТОВЧЕДИ СТЕЕЕ.А и сте извратени моля ви се пък и ти на колко си тя на колко е?Я се замисли само долни ,мръсни ,продаващи си гъза "девойки" се ебат с по-големи от тях с 3 години.Мога да ти кажа ,че на тия взе да им излиза славата на ЧАЛГАРКИ ,бас държа ,че тя е такава!РОДНИНИ ааааааааа не ще се![]()
![]()
abe ebete se tam,napraveite ciganii,kolko iskate.....![]()
аха.... това е ВТОРА братов4едка и следователно секса с такава е противозаконенПървоначално написано от maini4ka_sladka