Цитирай Първоначално написано от марийка_90
..Оф предполагам че има такава тема...дори не една,но просто не издържах.Не знаам вече...не намирам никакъв смисъл в жалкия си живот ..разбирате ли та аз просто живях заради него,сутрин ставах с мисълта за него..той беше нещото което ме крепеше !!! А сега не знам просто не намирам смисъл в нищо...в безизходица съъм и освен да слушам сдухващи песни не знаам ко ми остава..хах. Иии на всичкото отгоре харесвал най-добрата ми приятелка.Това е наистина огромно мъчение за мен и толкова смесени чувства мъчат главата ми.За съжаление точно те,хората които обичах (и все още де) от цялото си сърце...абее не знам ае оплаках се , дано по-скоро намеря смисъла,истинския смисъл , който да ме крепи. И все пак мисля че щастието рано или късно идва при всеки няма къде да бяга .....айде споделете мнения , подобни ситуаций
виждам, че си на 16 или 17. Това което си мислиш просто е чиста заблуда. Какво значи живяла си заради него и живота ти вече няма смисъл. На 17 години нямаш ли друго заради което да живееш освен някакво си момче. Я стига сте се филмирали така.