Е, много ясно че ше я харесва... ако е по-хубава от тебе - НОРМАЛНО Е

Ти я вземи се гръмни като си живяла за него до сега а ?
Що не вземете да пиете всичките някакви хапченца успокоителни, антидепресанти, и всякакви други боклуци.
Щом си 90ти набор едва ли още осъзнаваш "За какво си живяла " и за какво живееш ... така че... гледай си учението и да ти е весело сега през лятото, пък да видиш, че ще се намери друг за който ще си мислиш, че си живяла, после друг и после друг и така .. до към 22-23-24-25-26 години, там когато ти дойде .. и тогава ще си решиш, че си
живяла за точно някой си там...

И между другото ... очаквай още много такива истории
Неща от рода на " той харесва най-добрата ми приятелка" съответно " тя-най добрия ми приятел", и всякакви такива авантюрки и сагички и дилеми не са от вчера.. винаги ги е имало и винаги ще ги има ..
На мен лично ми се е случвало на мой много добър приятел, гаджето
да идва вкъщи, и да му обеснява че отива на гости в приятелка ..
Нали, само, че при мене нещатата бяха така че предпочетох да съм коректен с него и да го запазя като приятел ..
А това, че най-добрата ти приятелка пък и тоя дето си "живяла за него" до сега, са решили, така да се разкриват пред тебе...техен избор ... предполагам имаш и други приятелки и други момчета около тебе, така че помисли си сериозно знаеш ли какво е да "живееш за някой"? Помисли си ... дали щом е станало така, това е човекът за теб ....
После си стъпи на краката и върви да се веселиш някъде .. и се огледай и ще разбереш, че не е той единственото момче ...
Айде, че се улях вече...
УСПЕХ!