- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mmm za6to pak?
za6to kogato pravih sex purviq put te4e krav,i vtoriq put te4e kvav!? nzm 4e purviq pat te4e ok ama vtoriq za6t0?
Има над 10 теми като твоята.Нормалное е само ще те успокоя!Потарси и ще разбереш![]()
ima momi4eta koito sa spodelqli tuk vav foruma 4e sa imali krav pri parvite 7-8 pati
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ОООоооо не,вече като видя тема с ключови думи: "първи път","втори път","десети път","кръв","боли ли","тече ли" и т.н. и се изприщвам .....има 10000000000 такива теми
macka neshto ti ima moito momiche bahti za 1-vi put chuvam da teche kruv i pri 2-riqt put
оффф....абе момиче има милион такива теми..потърси малкоооо!!!!
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
emi ei tui na ti kvo ochakvash ot nas tochno ne moa da razbera, "zashto mi teche kruv" ami eb*l li sum te v p*tkata che da znam za ko ti techqla.. e aman ot malumni hora.
N.B. zemi procheti malko temi po koiti veche sa ispisani -15531253 mneniq i moje i da razberesh :<
за всичките тези отговори които написахте....можехте да и отг....
Имаш кръв и 2-рия път защото при първия ципата не се разкъсва цялата.....при втория се е доразкъсала......сори ако бъркам нещо
При някои момичета има кръв и 2 и 3 път. Просто ципата не се е разкъсала напълно. Не трябва да се притесняваш. След още няколко пъти този проблем ще изчезне.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
... Не си добре, я, най-добре питай майка си що ти тече кръв от оная работа вече 2пъти като та праскат ... ?
Ама майтап, ама може цял живот да ти тече, вземи са прегледай.
И ВЗЕМИ ПРЕГЛЕДАЙ ФОРУМААААА
mili4ka moje da si spokoina,normalno e,bolkata su6to![]()