- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- коя държава ви е любимата
Не ми разваляй фантазиите за прекрасните блекарчета, цъфтящи там...Първоначално написано от quench
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Хахах аа знаеш ли каква музерия е там,бре?! Хах ти явно си гледала само яките неща - кубинките пури (не го намирам за яко),наркотиците,плажовете с бял пясък...?!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Местното население да не мислиш,че се пекат на плажа и пият коктейли?!
Първоначално си мислех, че темата е за музиката от кои държави харесвате най-много, защото бешев Музика и ТВ.Първоначално написано от Забавно ми е
В такъв случай може би България или някоя от страните от южна Европа, защото там май са по-големи купонджии, докато в северните страни е както го описа Куенч.
Австралия искам да посетя.
Deutschland, Deutschland uber alles!!!![]()
![]()
![]()
неееееееее, не знам, Германия е гадна...иначе България, Дубай, ЮАР може би...![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На първо място България, защото това е моята страна.Иска ми се да отида в Испания, чувала съм, че е много хубаво.А и на о-в Фиджи също...
Уча със страшно много хора от Скандинавските страни и съм останала с впечатлението, че животът им е много спокоен. Най-малкото в момента учат в Италия с държавни пари. И не че няма да им се наложи да ги връщат рано или късно, но до колкото разбирам политиката на страните е много...социална. Честно казано, и аз съм придобила някакъв афинитет към северните страни (и смятам в близката година да се разходя натам).Първоначално написано от Muse_of_Madness
Иначе е вярно, че в южна Европа сме доста по-темпераментни. Просто огромна разлика между бита и манталитета на хората...
За фенката на Франция - Франция е прекрасна страна (както и Италия), но французи и италианци просто да ми се махат от очите!![]()
Deutschland![]()
България, естествено на първо място.
Ще ми бъде интересно също във Финландия, Швеция или Норвегия, но не за дълго. Ирландия също звучи яко![]()
България, бих искала да посета Финландия,Русия,Англия,САЩ и Ирландия.
Ебаси 14 години в тоя форум
искам във Финландия, Австралия (кво като е цял континент?), Ирландия (!!!), Англия (по-скоро някое село), Шотландия, Италия иии Дойчланд.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
САЩ,Финландия,Англия.
Финландия и Швеция. Не съм бил там, но от това което съм чел/чувал съм си изградил добро впечатление. Планирам посещение там някъде в следващите 3 години, за да видя дали няма да ми се развалят илюзиите.![]()
България естествено!!!![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
За Българиа си е ясно как няма ди ми е любима!
Иначе Италиа! Мечтата ми е да отида там ! Заради висчко, колтурата им, дневния живот да видя, хората, и храната и също мечтата ми е да отида в Милано защото е една от модните столици на света!
Египет
eMo iS NoT JuSt a StyLe iT'S My LiFe!!!
Ooh da i az!! Vinagi sum izkala da poseta Kairo i piramidite! Me4ta mi e!Първоначално написано от eMo-Is-LoVeEe
Deutschland, Deutschland uber alles!!! ХАЙЛ ХИТЛЕР!!!!!!ДА ЖИВЕЕЕЕЕЕЕ РАЙХА!!!!!!!!!!!
Men pak kato cialo Francia mi haresva,no specialno Ayfelovata kula kakvo pak y nameri-nichto osobeno-kupchina jeleza!Hodila sam vav Francia niakolko pati i govoria ot lichnia si opit!Inache za Disnilend sam napalno saglasna,no tova izcialo ne harakterizira France i jivota v neia!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
България ми е най-любимата страна защото това е моята родина-там съм родена, отраснала и ми е много скъпа.
Иначе харесвам Германия, Франция, Италия, Бразилия, Ирландия, Англия... Всяка страна си има своите красоти. Засега обаче най-голямата ми мечта свързана с посещаването на чужда страна е да видя Ирландия.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
imam 3 lubimi durjavi,daje 4 ,no sum bila samo v edna ot tqh. zna4i lubimi sa mi 3-te skandinavski finlandiq,6veciq i norvegiq,igermaniq,nz za6to no imam golqma slabost kum germaniq![]()