.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

какво мислите за силикона?

какво мислите за силикона?то е ясно,че повечето мъже харесват по-големи гърди,но пък не всички са родени с идеални пропорции.
    вие бихте ли си сложили или мислите,че дори и да не е съвършен бюстът ви,по-добре естествен,отколкото фалшив?
    аз лично си харесвам бюста
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Силиконовите гърди са много грозни - като топки са, кожата е опъната и зърната се качват нагоре. Не бих си сложила силикон.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

silikonkata
    Guest

:)

ami az imam golemi cici no bih si slojila silikon za da gi stegna za6toto sled vreme 6te ovisnat i togava ???

И тогава ще си родила и сигурно ще имаш мъж до себе си, за когото това ще е най-малкото. А ако ще си търсиш ебачи след раждането, си слагай силикон. Или ебачи на 40-50 годишна възраст.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    a vie mom4eta koi cici haresvate silikonovite ili estestvenite ?
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Като увиснат не е задължително да слагаш силикон, а само да ги повдигнеш.
    А колкото до мнението ми за силикона - при жени, които наистина имат нужда (огромна разлика в размера на двете гърди, изключително плоскост), не виждам нищо лошо да си сложат, даже би било по-добре за тях.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз лично много си харесвам циците. И мъжете ми харесват циците. За това за момента не бих си сложила.
    Обаче, ако някоя жена не се чувства добре с размера си - окей, нека си слага, ако ще се чувства по-готина. Много е важно самият ти да се харесваш...

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Като увиснат не е задължително да слагаш силикон, а само да ги повдигнеш.
    А колкото до мнението ми за силикона - при жени, които наистина имат нужда (огромна разлика в размера на двете гърди, изключително плоскост), не виждам нищо лошо да си сложат, даже би било по-добре за тях.
    Да - просто се реже част от кожата и се повдигат. А при наистина плоските се получават гротескни картини, защото те нямат никаква кожа.

Може би бих си сложила..

Така е, въпреки че си зависи. Ако не се прекалява с размера (а това ще е първото нещо, с което всеки специалист ще посъветва клиентката си), мисля, че може да се получи добре. То в крайна сметка повечето от "плоските" жени са и доста слабички и никак няма да им отиват едни големи като дини гърди. Абе, всичко трябва да е с мярка, иначе ...

Ако от чашка "А" стане на "Б" и т.н., би изглеждало що-годе добре...но никога не правят толкова малки корекции. Обикновено правят 2 чашки нагоре. Принципно говоря, разбира се.

Супер фен Аватара на Barbie
    Харесвам си бюста, достатъчно голям е и не смятам, че има на къде да го увеличавам. След години сигурно бих обмислила да го повдигна чрез хирургическа намеса, но само след като съм направила всичко възможно да не го оставям да загуби формата си - упражнения, грижа за кожата, мазила...
    Иначе нямам нищо против изкуствения бюст, но все пак смятам, че естествения е по-привлекателен. Дори и най-прецизната операция оставя белези. Не знам защо една жена би се подложила на такова мъчение, имайки предвид, че и малкият бюст може да бъде особено атрактивен.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мнението ми за силикона е, че добре уплътнява прозорци.
    Силиконовите гърди са смешни, грозни и неестествени.
    Казва го човек с гръдна обиколка 80
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен
    az ne bih si slojila silikon..mislq che moite gardi sa normalni za tqloto mi i horata,koito imat po-malki gardi spored men ne trqbva da im puka,zashtoto nqma perfektni hora .. vseki s nedostatacite si,no ako tolkos mnogo iskat da si slagat

Even heaven is hell without you

Град
    pred kompa
    Красивите гърди не са големите гърди, а стегнатите. Ммм относно силикона.. какво лошо? Ако би помогнал на някой да повдигне самочувстието си.. Но все пак аз не бих си сложила - притеснявам се от възможността за ракови образувания или някакви размествания на силикона, освен това все пак е рязано и ще има следи, а и на допир едва ли ще е особено приятно.Ама който иска - под ножаааа
    Razlichna sam! Ne banalna! Idealna sam, ne che sym nahalna. Ne mojesh da me imash, ne che se naduvam - skromna sam! Ot vsichki jeni, koito iskash nai-skypo struvam!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз бих си сложила, ама не на гърдите! Силикон не се слага само на гърдите. Аз искам да си сложа на горната устна, така че да стане еднакво плътна с долната. Мисля, че ще придаде чувсвтвеност и изразителност на лицето ми. Засега не страдам от комплекс, че имам малки гърди. Харесвам формата им, а и смятам един ден да кърмя деца. Да не говорим колко рискове крие слагането на силикон в гърдите. Гледала съм филми за неуспешни такива операции, а и съм чувала, че са гадни за пипане. Мисля, че специално българските мъже не са цицомани. Виж, в Америка например това е мания. за щастие в България не е така! Поне не и в моите среди . Един сутиен с повдигащ ефект ми върши работа да разкрася дълбокото си деколте!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

тва е ужасно... никога не бих си сложила... Където и да е!
    Life sux but just keep smiling

nenasitniq
    Guest
    az milsq 4e e mnogo qko nqkoq qka putka sus silikonovi i stegnati cici a vie koko6ki takiva samo zavijdate 4e va6te cici sigorno sa nekvii ... i za tva taka mislite za silikonovite !!

грозно е!!! малки са ми циците, но си ги харесвам и не бих си сложила такова нещо !

Цитирай Първоначално написано от nenasitniq
    az milsq 4e e mnogo qko nqkoq qka p***a sus silikonovi i stegnati cici a vie koko6ki takiva samo zavijdate 4e va6te cici sigorno sa nekvii ... i za tva taka mislite za silikonovite !!
    Моята гръдна обиколка е 90 - не е голяма според мен, но мъжете се кефят много на гърдите ми. Така че моето мнение не е такова от завист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си