- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- кирилизатор
Някой може ли да ми каже как се слага кирилизатор във форум?
Мерси предварително
Ами по принцип не. Но ако знаеш за там кажи, и за там ми трява.
Ами не се получиПървоначално написано от PaRkInSoN
, ама мерси все пак
http://5ko.free.fr/bg/sites.html
Отваряш posting_body.tpl
и под следните редове:
добавяш :Код:<table width="100%" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0" align="center"> <tr> <td align="left"><span class="nav">{L_INDEX} -> {FORUM_NAME}</span></td> </tr> </table>
След това трябва да качиш файла cyr5ko6p.jsКод:<script src="cyr5ko6p.js" type="text/javascript" language="javascript1.2"></script>
в основната директория на форума.
А къде трябва да е тази директория?
форума ти има ли база данни ?Първоначално написано от nelkalee
идея си нямамПървоначално написано от LevSkarCh3
![]()
ако не се бъркам ... няма база данни като гледам хоста ... ако имаш желание - направи си във freehostia.com (ще помагам с каквото мога)Първоначално написано от nelkalee
Наистина е така - няма форум без база данни, но някои (като форумер, форуми.бг и т.н.) са направени за хора, които не разбират много-много и нямат достъп до базата данни - иначе нея я има ..... и мисля че в случея е така ...Първоначално написано от TheNightRider
еми ок ... човек да не се опита да помогне (пък не видях какво смислено си казал по въпроса) ... айде оправайте се
Айде ся не се карайте ясно е че няма да ми се получи кирилизатора. Мерси много и на двамата![]()
защо не си направиш форума във фреехостиа ???Първоначално написано от nelkalee
ае стига с тъпи коментари (нов съм във форума и не искам да се карам с никой) ... ако не знае - ще се научи ....Първоначално написано от TheNightRider