.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

kilogrami i visochina

Predpolagam che ima takava tema .. no ne mojah da q otkriq.. Ta iskam ako nqkoi ima da mi kachi tablica za kilogramite i visochinata... kolko e normalno da tejish ako si edi kolko si visok... Ili pyk ako nqmate tablica pone mi kajete gore dolu kolko trqbva da teji myj 184 sm visok ?

Имам някакъв спомен,че за мъже се изважда 100 от височината, а за жените 110...нз от къде съм го чула тва и дали е истина...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black_mamba
    Имам някакъв спомен,че за мъже се изважда 100 от височината, а за жените 110...нз от къде съм го чула тва и дали е истина...
    Попринцип е така, но килограмите който се получават са доста превишени.Аз съм 1.79 и като извадя 110 се получават 69 килограма.В момента съм 52 (слаба съм) и ми трябват около 3-4 макс кг. за да имам нормална фигура.А ако стана 80 кила ще съм слон.Така че ...

Повече от фен
    moejbi ot men si go chula a eto tochno kak e znahci za vadish za visochinata is kolko trqbva da tejish ot rysta si izvajdash 100 posle ot tova chislo izvajsash rystati ivazdeno ot nego 150 razdeleno na 4 za myja i li 2 za jnata
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, за жените минус 110, обаче това е много относително.На една и съща височина на две жени килограмите могат да седят по различен начин.Така че не гледай килограмите, а се гледай в огледалото и дали ти харесва това, което виждаш.

и аз така съм чувала..значи някъде към 80-84 кила ще е добре, предполагам, но то е относително...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Дам, за жените минус 110, обаче това е много относително.На една и съща височина на две жени килограмите могат да седят по различен начин.Така че не гледай килограмите, а се гледай в огледалото и дали ти харесва това, което виждаш.
    Подкрепям!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Жени:Ръстът в сантиметри,минус сто,минус десет ПРОЦЕНТА.
    Мъже:Ръстът в сантиметри,минус сто,минус петнайсе процента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си