.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Travma ot celuvka

Guest

Travma ot celuvka

Imam problem i vi se molq da mi pomognete....predi nqkolko meseca hodih s edno momche i sled purvata ni celuvka toi mi kaza che ne moga da se celuvam i az super tupo se pochuvstvah,skusahme i ottogava ne sum imala priqtel ne zashtoto ne sum imala vuzmojnost a zaradi celuvkite I osven tva kato se celunahme s nego mi beshe super gadno i protivno i sega izlizam s edno strahotno momche i ne mu davam celubka zaradi onq prostak....kakvo da napravq....mnogo se pritesnqvam

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: Travma ot celuvka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imam problem i vi se molq da mi pomognete....predi nqkolko meseca hodih s edno momche i sled purvata ni celuvka toi mi kaza che ne moga da se celuvam i az super tupo se pochuvstvah,skusahme i ottogava ne sum imala priqtel ne zashtoto ne sum imala vuzmojnost a zaradi celuvkite I osven tva kato se celunahme s nego mi beshe super gadno i protivno i sega izlizam s edno strahotno momche i ne mu davam celubka zaradi onq prostak....kakvo da napravq....mnogo se pritesnqvam

Не се притеснявай без опит няма как да се научиш. Ако искаш може да му кажеш че си малко неука в тая дейност та да знае. Ама спокойно ще се научиш. Пък и то е да ти доиде от вътре и да ви е хубаво и на двамата а на да е някава техника специялна

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Опита учи.

А онзи наистина е бил простак, щом така ти е казал.

4ovek se u4i dokato e jiv!!!nikoi ne e roden nau4en taka 4e s pove4e praktika 6te se polu4i.uspex
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Guest
    A shte poznae li che nqmam opit?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Така, ще ти дам един пример.

Момче, което се е целувало с 15 мацки и после се целува с 16-та, то на тази 16-та може да не й хареса целувката и да си помисли, че той не може да се целува.

Тъй, че, няма кво да се притесняваш.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Така, ще ти дам един пример.

Момче, което се е целувало с 15 мацки и после се целува с 16-та, то на тази 16-та може да не й хареса целувката и да си помисли, че той не може да се целува.

Тъй, че, няма кво да се притесняваш.
    съгласен съм

Guest
    "Травма от целувка"
    Т'ва като го прочете човек ще реши че някой ти е счупил безименния пръст на левия крак докато те е целувал

По темата
    Няма значение дали можеш да се целуваш
    И да не можеш ще се научиш
    Важното е хубави свирки да въртиш

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    "Травма от целувка"
    Т'ва като го прочете човек ще реши че някой ти е счупил безименния пръст на левия крак докато те е целувал.
    Важното е хубави свирки да въртиш

Направо ме уби

Мега фен Аватара на koalka
    Не се занимавай с тоя.Вместо да ти помогне да се научиш, той те е отрязал така гадно.
    Потърси си приятел, който наистина ще държи на теб.И все пак не разбрах-ти ли го скъса или той?

Въобще не трябва да се ппитесняваш. Никой не се е родил научен. А и това, което харесва на един не важи за цялата маса. Ако искаш кажи на момчето, с което си сега, че нямаш особен опит. Ако наистина държи на теб ще те разбере.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се притеснявай,онзи е бил идиот.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Трябваше да го застреляш.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Боже, как може да ти каже такова нещо "не можеш да се целуваш"?Бахти и идиота. Спокойно мила никой не се ражда научен. Имаше някаква поговорка такава. Можеш наистина да предупредиш момчето,че нямаш опит в това. Но и да не го направиш не вярвам да е толкова зле. А онзи просто е пълен тъпак.

Фен
    Град
    Монтана
    тва не е до можене или неможене ... помисли: всеки се целува по различен начин нали?!
    Аз ходех с един тъпанар дет ми беше казвал, че не се е целувал с момиче освен с мен и такива и кат скъсаме почна да плямпа нагоре и надолу, че не мога да се целувам и т.н. ама изобщо не ми е зор ... аз от комплексари не се засягам ... не се засягай и ти!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    какво се връзваш на един...цитирам те ''простак'' Самата ти казваш,че целувката ви не ти е харесала...нали уж трябва да хареса и на двамата Нека всичко със сегашното момче стане спонтанно
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

mad_face
    Guest
    emi 6tom ti e kazal taka zna4i e mnoo tup. az sum mom4e i nikoga ne bix kazal tva na momi4e dori i da nemoje da se celyva. NIKOI NESE E RODIL NAY4EN

Град
    на плажа =)
    Имах едно гадже ... с нега целувките бяхя просто ... УЖАСНИ .
    Не знам на кво се дължеше но просто беше мн кофти. Имах чувството, че никога не съм можела да се целувам. Чувствах се глупаво. Беше ме срам, че не мога да се целувам. А то не беше така. Имах си и опит и всичко, но просто не вървеше.
    Следващото момче в живота ми ми каза " Въх ти се целуваш супер яко за възрастта си !!! Сигурна ли си, че си на толкова? Да не ме лъжеш? "
    Естествено аз го изгледах ето така
    Явно просто зависи от човека с когото го правиш.

Guest

Moe pa toa da ne moe se caliva i da se opravdaa s tee!

Град
    Варнаааа е ГРАДЪТ :)
    Ко ти пука за мнението на оня сельо? А на него сигурно му е супер къса пишката и не ще да продължите да се целувате,щото ти вероятно се целуваш страхотно,ама него го е страх да не стигнете до леглото и да не се издъни Да не те ебе за мнението на някъв сдуханяк! А и сама казваш,че ти е била целувката гадна с него! Сега с новото момче не се притеснявай и си се целувайте на воля!

abe ne go slu6ai toq sigorno se e celuval zle :P

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Опита учи.

А онзи наистина е бил простак, щом така ти е казал.
    дам
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Никой не се е родил научен, не се засягай от думите на един тъпак, пък и всеки се целува различно, няма от какво да се притесняваш.

Голям фен
    Град
    София

abe spokoino da ne ti puka,mislq che momcheto s koeto izlizash sega nqma da oburne vnimanie tochno na tova dali mojesh da se celuvash ili ne!Apa da ne ti puka kfo e kazal onq tapanar...aide uspeh
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Guest
    toq e bil tupanar. dane ti puka kakvo e kazal. kvo zna4i''ne moje6 da se celuva6' to sig onq ne e moje6 puk si tursi opravdanie. ako nqkoi naistina zaslujava da go celuva6 nikoga ne bi ti kazal podobno ne6to. da ne ti puka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си