.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Travma ot celuvka

Guest
    Ами и аз да споделя малко опит. Когато за първи път се целувах с момче бях 13 и беше БрРрР отврат ( кофти момче) , оттогава се отвратих и смятай не се бях целувала до тая година (ноември правя 16), обаче са събрахме там с едно момче и беше много яко, така че абсолютно зависи от човека...А за да ти каже такова нещо явно мозъка му е не дет трябва, доста по - надолу от нормалните хора...

malkata123
    Guest
    ne se pritesnqvai mace,a za tova dali 6te razbere,4e nqma6 opit moje i da ne razbere,za6toto poprincip seki si se celuva razli4no,a be deistvai i da ne ti puka zabravi kakvo ti e kazal oniq ologofren...

moje bi ti e kazal taka,za6toto ne e mogal da izmisli drug na4in po koito da skasa s teb i e re6il da go napravi s takava otvratitelna obida.dai na novoto mom4e celuvka,4e ne vqrvam da te 4aka mnogo dalgo.spoko,ne priemai vsi4ko taka navatre,za6toto samos e tormozi6 i izma4va6,a na onzi bokluk mu nqma ni6to,nali?
    dori zemqta da gori,ti moeto e sarce pazi.to edinstveno za teb tupti i ti 6epne:OBI4AM TE,RAZBERI!

Супер фен
    ОМГ!Кво ти пука бе?След първата ми целувка оня уруд каза,че съм бързала мн!пфффффффф!!!!!Че като за пръв път кво иска е ?!?БР!След това не съм се притеснявала за целуването и след следващата целувка (която беше с друго м ),тфа м ми каза,че се целувам супер!Значи първия с които съм се () нещо е бил куку!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Опита учи.

А онзи наистина е бил простак, щом така ти е казал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си