- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истина ли е ?
Аз съм на 17 години и имам 2 върпоса
1. Приятелката ми е на 15 и каза че като го направим за пръв път трябва да е без презерватив (и двамата сме девствени) , та Вярно ли е това ?
2. Омръзна ми от косми задника ми е брадясал и като седна някаде се потя, да ги махна ли независимо от това че съм чувал че е гейско ?
1. Не е вярно. Вие си решавате изцяло. Няма такова "правило", никъде не е казано, че "трябва" и е "задължително", това е нейна измислица.Още повече, че като за първи път най-вероятно ще свършиш в нея, тъй като няма да усетиш момента, в който трябва да го извадиш, така че...ако приятелката ти е решила да става майка, само в такъв случай, не ползвайте презерватив.
![]()
2. Ти си решаваш - щом ти пречат, махай ги. Не е гейско.![]()
Благодаря за бързия и компетентен отговор![]()
spored men parviq pat e po-dobre da go napravite s prezarvativ,za6toto tq 6te bade tqsna i s prezervativa 6te vliza po-lesno,poneje po nego ima lubrikant,a i naistina moje da ne se useti6 koga svar6va6
za kosmite"te ne pridavat majestvenost,a gladkata koja ne e zadaljitelno da pridava jenstvenost,taka 4e bez tqh e mn po-komfortno i po-4isto
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от LuZeR
![]()
1.не
2.ти си реши
Първия път за момичето е по-добре С презерватив. Ще я боли по-малко, няма да развалиш момента - поне от моя гледна точка, особено при първия път, е по-хубаво по време на кулминацията да сте "слети"Освен това няма да се налага да се тревожиш и да внимаваш кога ще свършиш, нито има опастност да направите гаф.
За космите - ми да ти кажа, и да приемеш че е гейско, надали някой ще тръгне да ти гледа задника и да ти лепва етикетиЩом искаш да ги махнеш и на теб така ще ти е по-добре - направи го.
1.Пич начи по-добре е с презерватив но щом ви е за 1 път и на двата значи и ти не си опитен и един съвет от мен ако купиш вазелин ще е много по притно ,защото няма да я боли толкова и ще е по приятно и за двама хем тя няма през цялото време да вика "оффф много боли спри" хем на теб ще ти е по спокойно а пък и сам ще видиш че няма да ви е толкова нижен презерватива щтото ше си трябва рачичка поне първите два пъти...![]()
![]()
2. А за второто на всяко момиче (поне на мен) ще й е по приятно ако си се обръснал ... а това за гейското си е пълна глупост според мен това е до хигиена.....
1. ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ! Бебе може да стане дори и при първия път.
2. Това е въпрос на личен избор, ако мислиш, че ще се чувстваш по-добре ги махни. В това няма нищо лошо и срамно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
1.gluposti ne q slu6ai,kato i 2mata ne znaete i ste devstveni po-dobre ne si pravete eksperimenti.2.ne e geisko nikoe momi4e ne obi4a da pipa kosmatiq zadnik na gadjeto si.mahni g ot tva nqma da se popederasti6
1.Това не е вярно.Трябва да е с презерватив, защото има опастност дори и при първия път момичето да забременее.
2.Ми махни ги, какво толкова?
Относно космите какво въобще му се чудиш, щом ти пречат, махаш ги. Защо да не си улесниш животаОт къде знаеш дали тези, които твърдят, че е гейско, не си ги махат всъщност?
![]()
Относно отговорите "с презерватив по лесно ще влиза" - вие за лубриканти да сте чували? Че ще е по безопасно е друг въпрос.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
1. Задължително с презерватив. Това че е първи път не е от никакво значение относно предпазните мерки.
2. Ти си знаеш
Имам и още 1 въпрос , като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)
Моля за отговор защото се притеснявамПървоначално написано от LuZeR
![]()