.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    LuZeR
    Guest

Истина ли е ?

Аз съм на 17 години и имам 2 върпоса
    1. Приятелката ми е на 15 и каза че като го направим за пръв път трябва да е без презерватив (и двамата сме девствени) , та Вярно ли е това ?
    2. Омръзна ми от косми задника ми е брадясал и като седна някаде се потя, да ги махна ли независимо от това че съм чувал че е гейско ?

1. Не е вярно. Вие си решавате изцяло. Няма такова "правило", никъде не е казано, че "трябва" и е "задължително", това е нейна измислица. Още повече, че като за първи път най-вероятно ще свършиш в нея, тъй като няма да усетиш момента, в който трябва да го извадиш, така че...ако приятелката ти е решила да става майка, само в такъв случай, не ползвайте презерватив.
    2. Ти си решаваш - щом ти пречат, махай ги. Не е гейско.

LuZeR
    Guest
    Благодаря за бързия и компетентен отговор

Супер фен
    spored men parviq pat e po-dobre da go napravite s prezarvativ,za6toto tq 6te bade tqsna i s prezervativa 6te vliza po-lesno,poneje po nego ima lubrikant,a i naistina moje da ne se useti6 koga svar6va6

za kosmite"te ne pridavat majestvenost,a gladkata koja ne e zadaljitelno da pridava jenstvenost,taka 4e bez tqh e mn po-komfortno i po-4isto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Истина ли е ?

Цитирай Първоначално написано от LuZeR
    Аз съм на 17 години и имам 2 върпоса
    1. Приятелката ми е на 15 и каза че като го направим за пръв път трябва да е без презерватив (и двамата сме девствени) , та Вярно ли е това ?
    2. Омръзна ми от косми задника ми е брадясал и като седна някаде се потя, да ги махна ли независимо от това че съм чувал че е гейско ?

1.не
    2.ти си реши

Guest
    Първия път за момичето е по-добре С презерватив. Ще я боли по-малко, няма да развалиш момента - поне от моя гледна точка, особено при първия път, е по-хубаво по време на кулминацията да сте "слети" Освен това няма да се налага да се тревожиш и да внимаваш кога ще свършиш, нито има опастност да направите гаф.

За космите - ми да ти кажа, и да приемеш че е гейско, надали някой ще тръгне да ти гледа задника и да ти лепва етикети Щом искаш да ги махнеш и на теб така ще ти е по-добре - направи го.

1.Пич начи по-добре е с презерватив но щом ви е за 1 път и на двата значи и ти не си опитен и един съвет от мен ако купиш вазелин ще е много по притно ,защото няма да я боли толкова и ще е по приятно и за двама хем тя няма през цялото време да вика "оффф много боли спри" хем на теб ще ти е по спокойно а пък и сам ще видиш че няма да ви е толкова нижен презерватива щтото ше си трябва рачичка поне първите два пъти...

2. А за второто на всяко момиче (поне на мен) ще й е по приятно ако си се обръснал ... а това за гейското си е пълна глупост според мен това е до хигиена.....

1. ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ! Бебе може да стане дори и при първия път.
    2. Това е въпрос на личен избор, ако мислиш, че ще се чувстваш по-добре ги махни. В това няма нищо лошо и срамно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    1.gluposti ne q slu6ai,kato i 2mata ne znaete i ste devstveni po-dobre ne si pravete eksperimenti.2.ne e geisko nikoe momi4e ne obi4a da pipa kosmatiq zadnik na gadjeto si.mahni g ot tva nqma da se popederasti6

Мега фен Аватара на koalka
    1.Това не е вярно.Трябва да е с презерватив, защото има опастност дори и при първия път момичето да забременее.
    2.Ми махни ги, какво толкова?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Относно космите какво въобще му се чудиш, щом ти пречат, махаш ги. Защо да не си улесниш живота От къде знаеш дали тези, които твърдят, че е гейско, не си ги махат всъщност?

Фен
    Град
    City of Sofia
    Относно отговорите "с презерватив по лесно ще влиза" - вие за лубриканти да сте чували? Че ще е по безопасно е друг въпрос.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    1. Задължително с презерватив. Това че е първи път не е от никакво значение относно предпазните мерки.
    2. Ти си знаеш

LuZeR
    Guest
    Имам и още 1 въпрос , като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)

LuZeR
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuZeR
    Имам и още 1 въпрос , като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)
    Моля за отговор защото се притеснявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си