- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перфектен секс – мит или реалност?
Всички мъже и жени искат да изглеждат перфектни по време на секс - като супер моделите от рекламите.
Как искате да изглежда партньора ви по време на секс?
VAZBUDEN I IZPALNEN S JELANIE!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Няма значение как изглежда( е все пак привлекателно), но по важно е да е страстна и зада се изкефя е много важно и на нея да и е кеф
много възбуден..ии некъф средоточен...![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
E tva e otgovora!!!!Първоначално написано от PoLiToOo
![]()
Готова на всичко \/
Като див звяр![]()
Възбуден и изпъленен със страст и желание.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз пък искам да е като рицар. Да ме вземе на ръце, да ме метне на леглото, да ме погледне с топлите си очи и да видя в тях любовта му!
Da daa.. i az tova iskam!!!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
ми да е страстна и доволна![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Темата и това което питаш са две различни неща, нали се сещаш и обикновено нямат нищо общо едното с другото!
Ако за теб е мит страхотния секс понеже няма красив и секси модел от рекламите с които да го направиш , може би си права понеже може да е най-секси мъжа или жената на света, ама да е пълно дърво в леглото.
Та по въпроса ти да видя жар в погледа й, да усетя страст в движенията й, когато ме докосне да се разтапям, когато я погаля да се побъркам!
По би ме възбудило нещо с по-непретенциозни форми, но с излъчване![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
мяуПървоначално написано от love_girls
напълно подкрепям!![]()
Собственост на Canis_Dirus
men moq mnogo me kefi po vreme na sex,gleda me mnogo perverzno i vijdam kak umira da e s men
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))