.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

На какво се натъкнах

във форума бг-мама.

Страх ли ви е да не ви откраднат бебето...

Наскоро имах случай в една градинка, където спрях да почина с количката.Седнах на една пейка и чувам зад гърба си момчешки/мъжки глас:"Красавице, красавице!".Викаше много настоятелно, но реших, че може да е всеки и не е за мен...Реших да се обърна, понеже вече го чувах съвсем наблизо и докато го направя виждам някакъв надрусан мръсен наркоман как връхлита върху количката и започва да щипе по бузите детенцето ми и се радва, доколкото може да говори: "колко е сладка"!След това ме поглежда и ми казва:"Ти к'во пийш?Дай на мен!" и хуква наляво със сока ми!
    Милата ми кукла, добре че спеше!Докато реагирам, кльощавият избяга...А беше толкова неприятен, мръсен - гнусен!На мен ми се приплака!Извадих бързо кърпичките и започнах да се оглеждам и да я бърша...

So?
    Guest
    Е? И какво?Нещо смешно ли виждаш?Стани и ти родител да видим дали няма да те е страх от всичко,което мърда(че и не мърда)покрай детето ти!
    Аман вече!

Не значи, че е наркоман, но когато видиш някакъв доста съмнителен тип да се занимава с детето ще ти мине всичко през главата.

Guest
    в наистина мн слу4аи сам била свидетел 4е хората които друсат/не признавам определението наркоман,зву4и обидно,а и аз друсам в за сажаление не малки коли4ества/така 4е искам да кажа 4е в не малко слу4аи тези хора са мн по-интелигентни,адекватни в дадената ситуация,състрадателни и добри.и то като СА ДРУСАНИ!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    горкото бебче

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Целия проблем идва от това,че българското общество не знае или не иска да проумее истинското значение на думата наркоман.За мен лично наркоманът е човек-пристрастен към наркотичните вещества,готов да направи абсолютно всичко за да се снабди с поредната си доза.Докато потребител,каквито са по-голяма част от тийновете са хора,които използват наркотични вещества,но без да са зависими от тях.Толкова ли е трудно да правим разликата Следващият път преди да наречете някой наркоман, боклук,се замислете и над това,че този човек има и добри страни,но заслепени от това,че използва наркотици ние не можем да ги видим или по-скоро не ги признаваме.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен
    Град
    City of Sofia
    Ако бях там този щях да го застрелям.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Guest
    ама тои па 6те6е пръв да те изгърми

Просто трябва да се прави разлика между човек и човек и наркоман и наркоман. Да не бида няма крадци и убиици измежду хората, които не друсат.
    Както и няма ли умни и интелигентни хора между хората, които друсат.
    Майката се е изплашила за детето си, нормално е. Аз ако видя някой да се върти около моето дете ще го смажа преди да се замисля дали е наркоман.
    Работата е там, че в тоя свят не е важно кой какъв е, а да очакваш от всеки всичко, макар че ако се филмирате с тези неща....
    И все пак наистина ако говорим за някакви изпаднали стафарки дето само се чудят как да намерят една помпа, те са си заслужили съвсем спокойно прозвището.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си